Asiakkaamme Laukamo Group Oy on kotimainen Somerolla toimiva innovatiivisia ratkaisuja tarjoava sopimusvalmistaja elektroniikan, ohutlevyn sekä muovin ruiskuvalun sekä nestemäisen silikonin osalta. He auttavat asiakkaitaan menestymään toimien luotettavana ja sitoutuneena yhteistyökumppanina. Yrityksen toiminta on laatusertifioitua.

Haemme nyt Laukamo Group Oy:lle Tuotantotyöntekijöitä

Tuotantotyöntekijänä työsi koostuu muovituotannon pakkaukseen liittyvistä tehtävistä. Tärkeintä tehtävässä menestymisessä on reipas asenne ja halu oppia uutta. Eduksesi katsomme soveltuvan alan koulutuksen ja/tai kokemuksen vastaavista tehtävistä. Odotamme hakijoilta valmiutta vuorotyöhön.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja se solmitaan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Palkkaus tehtävään on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien tekijöiden löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Somerolla.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi  ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Pauliina Salonen pauliina.salonen@nordic.fi, (p.0504786066).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: