Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakasyrityksemme Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. He suunnittelevat ja tuottavat alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen. Yhtiö työllistää Nokian Siurossa, Ikaalisissa ja Tervajoella noin 320 henkilöä.

Haemme asiakasyrityksellemme Purso Oy:lle kokoaikaisia tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Nokian Siuroon. 

Työtehtävät pitävät sisällään eri työvaiheita Purson tuotannossa. Työtä tehdään paljon seisten ja nosteluja tehden. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta sekä halua oppia uutta. Purso tarjoaa kattavan perehdytyksen työtehtäviin työsuhteen alussa sekä tuen työssä pärjäämiseen. Aikaisempi työkokemus varastotöistä, tuotannosta tai tehdasympäristöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Myös työturvallisuuskortti sekä kokemus kattonosturin käyttämisestä ovat eduksi. 

Hakemamme työntekijät työllistyvät aluksi vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluille, jonka jälkeen työntekijöillä voi olla mahdollisuus työllistyä Purson omille kirjoille. Työtä tehdään 3-vuorossa, joten vuorotyöhön tulee olla valmius. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työpaikan sijainnista johtuen auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. 

Valituilla työntekijöillä työt tulevat alkamaan mahdollisimman pian.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Kira Forsgård, p. 050 453 3995, kira.forsgård@nordic.fi
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: