Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. 

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaisia, vakituisia tuotantotyöntekijöitä Tampereelle.

Saatat olla etsimämme työntekijä, jos olet reipas ja motivoitunut sekä työssäsi aktiivisesti toimeen tarttuva. Pidät työstä, jossa on sopivasti rutiineja, mutta jossa pääset myös ennakoimaan seuraavaa työvaihetta.

Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden töistä, alalle soveltuva koulutus tai metallialan harrastuneisuus, mutta asenne ratkaisee ja työhön perehdytetään. Työpäiväsi koostuu pitkälti metallituotteiden ripustuksesta ja pakkauksesta. 

 

Työtä tehdään 3- vuorossa (40 h/vko) ja työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella, mutta oman auton käyttö on kuitenkin arjen kannalta eduksi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Asiakkaamme tarjoaa kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen, mukavan työyhteisön ja asianmukaiset työvarusteet. Valitut henkilöt kirjoittavat työsopimuksen suoraan asiakkaan kanssa. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi puh. 050 411 1878.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi viipymättä sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: