Olemme yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Jo 60 vuoden ajan olemme valmistaneet leikkaavia teriä ja koneenosia vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin sekä kotimaahan, että vientiin ulkomaille. Tarjoamme myös asiakasräätälöityjä huoltopalveluita. Olemme osa saksalaista TKM –konsernia ja meillä työskentelee n. 115 alan ammattilaista.

 

Haemme nyt TKM TTT Finlandin Akaan yksikköön kahta

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

 

Etsimme työntekijöitä tuotannon työtehtäviin asiakkaallemme TKM TTT:lle Akaaseen. Työssä pääset osallistumaan terien valmistukseen ja käsittelyyn ja sen myötä jättämään oman kädenjälkesi kansainväliseen teollisuuteen. Työtä olisi nyt tarjolla suorien terien parissa.

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos olet toimeen tarttuva, motivoitunut ja suhtaudut työturvallisuuteen sen vaatimalla vakavuudella. Olet joustava ja positiivinen työntekijä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja haluat oppia paljon uutta kollegoiltasi ja tuoda myös oman panoksesi tiimin ja yrityksen hyväksi. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä sekä varmoja työskentelyotteita.

Työpaikan sijainnista johtuen oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työtä tehdään  3- vuorossa ja työstä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Eduksesi lasketaan soveltuva koulutus tai -työkokemus, mutta työhön perehdytetään kattavasti asiakkaamme toimesta. Asiakkaamme tarjoaa kattavan perehdytyksen lisäksi myös mukavan tiimin osaksi jokaista työpäivää.

Tehtävään valittu henkilö solmii vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen suoraan TKM TTT Finlandin kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

 

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 14.11.2021 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.nordic.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan meille osaamisestasi ja siitä, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään sekä jos sinulla on toiveita sen suhteen, millä osastolla mieluiten työskentelisit. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo suosittelijoineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Henkilöstöasiantuntija Niina Vuoksi niina.vuoksi@nordic.fi puh. 050 411 1878

Osaamisalue: