Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Tuotantotyöntekijöitä viikonlopputyöhön, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 30.05.2022, 12:00
  • Suljettu 13.06.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotantotyöntekijöitä viikonlopputyöhön, Turku

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä viikonlopputyöhön Turkuun! 

Toivomme hakijoiden omaavan reippaan työotteen ja motivoituneen asenteen sekä nauttivan työstä, jossa näkee kättensä jäljen. Eduksi katsotaan teollisuusalan kokemus, alalle soveltuva koulutus tai metallialan harrastuneisuus sekä hyvä fyysinen kunto. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Työtä tehdään lauantaina ja sunnuntaina 12h/pvä ja tehtävässä tulee olla valmius työskennellä myös yövuorossa. Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Perehdytys työtehtävään tapahtuu arkivuoroissa ja kestää noin 2 viikkoa.

Asiakkaamme tarjoaa hyvät työvälineet, kattavan perehdytyksen, sekä osaavan tiimin tuen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Pauliina Salonen pauliina.salonen@nordic.fi  p.0504786066.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: