Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme nyt työntekijöitä TEOLLISUUDEN JA RAKENNUSALAN työtehtäviin Turun seudulle!

Teollisuuden ja rakennusalan työntekijänä pääset työskentelemään monipuolisiin tehtäviin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Voit olla alalle koulutettu ja kokemusta kerryttänyt tuotanto-/ teollisuusalan tai rakennusalan ammattilainen, uraasi aloitteleva tekijä tai alanvaihtaja, meiltä löytyy laajasti erilaisia alan työtehtäviä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta alalta, reipasta työskentelyotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä innokasta asennetta työntekoon. Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan työssään huolellinen ja ahkera. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

  • Mukavan ja kannustavan työympäristön
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan
  • Kattavan perehdytyksen
  • Osaamistasi vastaavan palkan ja työehtosopimuksen mukaiset korvaukset

Työsuhteet ovat alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta jatkossa on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Haastattelut aloitetaan heti ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.nordic.fi/ ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävistä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Petra Kaitonen, 050 475 2050, petra.kaitonen@nordic.fi tai Karoliina Kyyrö, 050 9115600, karoliina.kyyro@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Osaamisalue: