Barona Oy

Vuoropäällikkö Krapihovi, kesätyö

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 22.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Vuoropäällikkö Krapihovi, kesätyö

Vuoropäällikkö Krapihovi, kesätyö, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Tuusula

Krapi on aito suomalainen kattaus… käsityönä huolella valmistettua ruokaa ja huolenpitoa tunnelmallisessa miljössä. Koko soppa maustettuna alueen rikkaalla historialla sekä elävällä kulttuurilla. Pöytään katetaan herkkua, huolenpitoa ja välittämistä, jokaiseen makuun koko sydän. Näin on Krapilla tehty aina, ruokapöytään on istuuduttu enemmän kuin syömään.

Krapin vuoropäällikkönä vastuullasi on pitää huolta, että palvelu sujuu kuin rasvattu, ja että niin asiakkaat, kuin työntekijätkin viihtyvät. Vuorossa vastaat tiimin onnistumisesta asiakaspalvelussa sekä ruoka- ja juomatarjoilussa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta, ammattitaitoa ja intohimoa asiakaspalvelutyöhön sekä halua laittaa persoonasi peliin aitojen kohtaamisten ja saumattoman tiimityön takaamiseksi. Krapilla järjestetään paljon erilaisia tilaisuuksia pienistä ja intiimeistä häistä isoihin tapahtumiin, joten aiempi kokemus juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestelyistä katsotaan eduksesi. Sinulla on taitoa niin juoksevien asioiden hoitamiseen kuin tiimisi tsemppaamiseen ja hyvän työskentelyfiiliksen ylläpitämiseen. Kyky ottaa vastuuta ja hallita kokonaisuuksia myös paineen alla auttavat sinua onnistumaan tässä tehtävässä, minkä lisäksi aiempi kokemus esimiestyöskentelystä on eduksesi. Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia sekä vähintään suomen ja englannin kielen taitoa.

   -Työsuhdemuoto: Määräaikainen 19.4.-31.8.2024
   -Sopimustunnit: kokoaikainen 112,5h/3vko, myös 90h/3vko on mahdollinen toiveitasi kuunnellen
   -Työajat: Työajat vaihtelevat Krapin neljän ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, aamuvarhaisesta iltamyöhään.
   -Noudatettava työehtosopimus: MaRaVa
   -Palkka: Kilpailukykyinen palkka neuvotellaan aiemman kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan.

Etsimme henkilöä, joka on valmis työskentelemään koko kauden yhtäjaksoisesti. Syksyllä saattaa olla mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai tuntisopimuksella näin halutessaan.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoasi vastaan hyvät työkaverit, hyvän meiningin, vastuuta ja vapautta sekä tilaa kasvaa ja kehittyä. Saat yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön tuen taaksesi sekä hyvän perehdytyksen talon tavoille. Palvelukokemus on meillä niin asiakkaiden kuin henkilöstön hyvinvoinnin keskiössä. Yrityksessämme uskotaan huolenpitoon, matalaan hierarkiaan ja keskustelun voimaan.

Kuulostaako hyvältä, kiinnostuitko? Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita siis hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta! Lisääthän hakemukselle liitteeksi kuvan hyginiapassistasi, mahdollisesta anniskelupassistasi sekä työ- ja tutkintotodistuksesi.

Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja valittu henkilö rekrytoituu työsuhteeseen Baronalle.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi mm. tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Petra Romppanen
petra.romppanen@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: