Nurmijärven kunta

kirjastovirkailija pääkirjastoon

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 30.01.2023, 8:00
  • Suljettu 17.02.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

kirjastovirkailija pääkirjastoon

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Haemme kirjasto- ja kulttuuripalveluihin pääkirjastoon vakituista

KIRJASTOVIRKAILIJAA

Etsimme kirjastotyöstä innostunutta henkilöä, jolla on rutkasti iloista ja positiivista asennetta.

Tehtäviisi kuuluu lasten ja nuorten kirjastotyö yhdessä osaston kirjastonhoitajien kanssa. Työ sisältää ryhmien vetämistä ja opastamista, lapsille, lapsiperheille ja nuorille suunnattujen tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista, some-sisältöjen ideointia ja tekemistä sekä kokoelmatyötä. Myös asiakaspalvelu ja kirjaston järjestelytehtävät kuuluvat työpäivään.

Tehtävä edellyttää kirjastoalan koulutusta. Kelpoisuusvaatimuksena on  ammatillinen perustutkinto tai korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Lisäksi edellytämme hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, tvt-osaamista sekä itsenäistä työotetta.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kirjastotyöstä sekä some-sisältöjen tuottamisesta, lasten ja nuorten kirjallisuuden tuntemusta ja esiintymistaitoja. Työ edellyttää liikkumista koko kunnan alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työhön sisältyy  ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2223,49 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen. 

Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Anu Sorvali, puh. 040 3172517, anu.sorvali@nurmijarvi.fi.

Hakuaika päättyy 17.2.2023 klo 16.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Nurmijärvi on kasvava 44 000 asukkaan kunta Keski-Uudellamaalla, Helsingin seudulla. 
Tutustu Nurmijärveen:  www.nurmijarvi.fi. 

Osaamisalue: