Nurmijärvi – positiivinen ilmiö

Koulutuspalvelut hakee

MATEMATIIKAN JA KEMIAN AINEENOPETTAJAA (SIV/0524LE) vuorotteluvapaasijaisuuteen ajalle 30.9.2019 – 4.2.2020 Nurmijärven yhteiskoulun lukioon.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaan.

Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja kehittämisestä innostunutta matematiikan ja kemian opettajaa. Haemme aineenopettajaa, joka käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa luontevana osana omaa pedagogista osaamistaan ja on valmis toimimaan tiimipelaajana. Haluamme oppilaitokseemme opettajan, joka osaa ja haluaa tehdä laadukasta yhteistyötä muiden työyhteisön jäsenten kanssa.

Koska tehtävä on vuorotteluvapaaviransijaisuus, on valittavan henkilön täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana työ- ja elinkeinotoimistossa (TE-toimisto) vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä lukion rehtori Heidi Handolin-Kiilolta, puh. 040 317 2437.

Hakuaika päättyy 4.9.2019 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Olemme savuton työpaikka.

Osaamisalue: