Nurmijärven Vesi hakee PUHDISTAMONHOITAJAHARJOITTELIJAA kesäksi 2023 

Nurmijärven Vesi on tehokas ja kasvava liikelaitos, joka hoitaa toiminta-alueensa vesihuollon vedenhankinnasta jätevesien puhdistukseen. 

Puhdistamonhoitajaharjoittelijan toimipaikkana on Klaukkalan jätevedenpuhdistamo ja työ on päivätyötä. Työtehtäviin kuuluu Nurmijärven veden vedentuotantolaitosten ja jätevedenpuhdistuksen laitoskohteiden rakennusten ja laitteiden huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä kentällä. Työssä voit kesän aikana toimia vesilaitoshoitajan tai puhdistamonhoitajan työparina. Työ edellyttää kiinnostuneisuutta teknisiin laitteisiin, toimintoihin ja kunnossapitoon sekä perustasoista tietotekniikan osaamista.

Etsimme tehtävään innokasta ja oma-aloitteista, soveltuvaa teknistä koulutusta suorittavia tai koulusta valmistuvia henkilöä. Työtehtävässä tarvitaan B-luokan ajokortti, sillä tehtäväkenttänä on koko Nurmijärven kunnan alue.

Työ alkaa touko- tai kesäkuussa 2023 sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja se päättyy sopimuksen mukaan arviolta elokuun lopussa 2023. Palkkaus kunnan teknisten sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa laitosinsinööri Tommi Ikävalko, p. 040 317 2577.

Hakuaika päättyy 30.3.2023 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti.

Osaamisalue: