Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Nurmijärven Vesi hakee PUTKIASENTAJAHARJOITTELIJAA kesäksi 2023 

Nurmijärven Vesi on tehokas ja kasvava liikelaitos, joka hoitaa toiminta-alueensa vesihuollon vedenhankinnasta jätevesien puhdistukseen. 

Putkiasentajaharjoittelijan toimipaikkana on Nurmijärven kunnan varikko Nurmijärven kirkonkylässä ja työ on päivätyötä. Työtehtäviin kuuluu Nurmijärven veden verkoston kunnossapitoon ja dokumentointiin liittyviä maastossa tehtäviä töitä. Työtä tehdään pääosin yhdessä työparin kanssa, mutta kesätyöntekijällä tulee olla valmius tehdä työtä ajoittain myös itsenäisesti. Työ edellyttää kiinnostuneisuutta vesihuoltoalalle, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä perustasoista tietotekniikan osaamista.

Etsimme tehtävään innokasta ja oma-aloitteista, soveltuvaa teknistä koulutusta suorittavia tai koulusta valmistuvia henkilöä. Työtehtävässä tarvitaan B-luokan ajokortti, sillä tehtäväkenttänä on koko Nurmijärven kunnan alue.

Työ alkaa touko- tai kesäkuussa 2023 sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy sopimuksen mukaan arviolta elokuun lopussa 2023. Palkkaus kunnan teknisten sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajainsinööri Markku Ala-Kihniä, p. 0403174868.

Hakuaika päättyy 30.3.2023 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti.

Osaamisalue: