Nurmijärvi – positiivinen ilmiö

Aleksia ruoka- ja siivouspalvelut hakee

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen yhdistelmätyöhönHaikalan koululle Klaukkalaan.

Aleksia on Nurmijärven kunnan liikelaitos, jonka perustehtävänä on tarjota asiakaslähtöisiä palvelusopimuksiin perustuvia ruoka- ja siivouspalveluita.

Toimitkahden ammattilaisen tiimissä moniosaajana. Huolehditte yhdessä koulun siisteydestä sekä työskentelet työparisi kanssa koulun keittiöllä. Työ on kokopäivätyötä.

Tehtävääntoivotaan ylläpitosiivouksen tai cateringalan palvelu- ja jakelukeittiötoimintojen osatutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta ja riittävää kokemusta alalta.Lisäksi edellytämme työtehtävään tarvittavia ATK-taitoja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aurinkoista ja hymyilevää palveluasennetta. Työsi teet suurella sydämellä tarjoten asiakkaalle hyvinvointia mukavalla ruokailuhetkellä nautitun hyvän ruoan sekä puhtaiden tilojen avulla. Olet hyvä oman työn organisoija ja tottunut työskentelemään itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle työn, missä näet työtuloksen heti ja pääset luomaan ruokamuistoja lapsille. Saat hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja kannustavan tiimin tuen. Lisäksi saat käyttöösi Smartum liikunta- ja kulttuurisaldon.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan Aleksian iloisten ammattilaisten joukkoon kehittämään ruoka- ja siivouspalvelun toimintaa tulevaisuuteen. Lisätietoja tehtävästä antaa alue-esimies Sisko Nyman, sisko.nyman@nurmijarvi.fi tai p. 040 317 4621 (arkisin klo 8-15).

Työ alkaa sopimuksen mukaan.Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaankuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 6.9.2018 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Osaamisalue: