Nurmijärven kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja Aitohelmen päiväkoti

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 27.02.2023, 8:00
  • Suljettu 06.04.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja Aitohelmen päiväkoti

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö 

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 550 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta noin 2450 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä. 

Oletko sinä meidän uusi ilmiöntekijä?  

Etsimme  neljää varhaiskasvatuksen opettajaa Aitohelmen päiväkotiin / alkuluokkatoimintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 01.08.2023 alkaen.

Aitohelmen päiväkoti sijaitsee Klaukkalan keskustassa. Päiväkodissa on pääasiassa esiopetusoppilaita lukuunottamatta yhtä varhaiskasvatusryhmää. Tulevana syksynä lähdemme kehittämään alkuluokkatoimintaa yhdessä koulun kanssa. Oletko sinä vuorovaikutustaitoinen, kehittämismyönteinen ja yhteistyöstä innostuva alan ammattilainen? Kysy lisää, odotamme soittoasi!

Merkityksellinen työ kutsuu sinua! 

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittämisessä. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikasta, arvioinnista ja kehittämisestä varhaiskasvatussuunnitelman / esiopetussuunnitelman mukaisesti yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa sekä osallistut toimipaikan varhaiskasvatustyöhön ja toimintakulttuurin kehittämiseen. Odotamme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja, sensitiivisyyttä sekä halua toimia innovatiivisesti ja yhteisöllisesti. 

Nurmijärven varhaiskasvatuksessa työsi tukena ovat  

  • hyvät resurssit lasten tuen järjestelyissä konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien ja varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajien avulla 

  • varhaiskasvatuksen S2-opettajan yhteistyö 

  • alueellisten varhaiskasvatuksen opettajien pedagoginen tuki 

  • varhaiskasvatuksen digiagentit 

  • päiväkodeissa työskentelevät varhaiskasvatuksen toimitilahuoltajat 

  • sijaisjärjestelyjä vahvistavat toimipaikkakohtaiset ryhmättömät lastenhoitajat 

 Tarjoamme sinulle työolosuhteet, jossa toteutuu 

  • hyvä ilmapiiri 

  • koulutusmyönteisyys 

  • vaikuttamisen mahdollisuus 

  • vahvuuksien sekä osaamisen huomioiminen  

  • tekemisen meininki ja vahva kehittämisen henki 

” Nurmijärvi on sopivan kokoinen kunta ja työnantaja – meillä toteutuu yhteisöllisyys, vaikutusmahdollisuudet, rauha tehdä töitä sekä riittävä resursointi.” 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Minna Kempas p. 040 317 4537 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus siirtymäsäännökset huomioiden. Haussa huomioidaan myös valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. 

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.  Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES osio G) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2772,15 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. OVTES osio G mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen. 

Hakuaikaa jatkettu 6.4.2023 klo 16.00 saakka, tulleet hakemukset huomioidaan.
Haastatteluja voidaan pitää hakuaikana.  Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule kanssamme tekemään lapselle hyvä varhaiskasvatuspäivä! 

Osaamisalue: