Nurmijärvi – positiivinen ilmiö 

Tule mukaan tekemään yhteistä työtä lapsen hyväksi

Haemme 

varhaiskasvatukseen suomi toisena kielenä opettajaa (S2-opettaja)

vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 38,75h/vko. 

Varhaiskasvatuksen S2-opettaja toimii kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen asiantuntijana päiväkotien tukena. Hän työskentelee lapsiryhmissä ja ohjaa henkilöstöä kieleen ja kulttuuriin liittyvissä asioissa. S2-opettaja tekee yhteistyötä päiväkodin johtajien ja varhaiskasvatuksen konsultoivien erityisopettajien kanssa monikielisten lasten asioissa. S2-opettajan toimistotila löytyy Kirkonkylän päiväkodista, mutta työ on liikkuvaa ja työssä tarvitaan omaa autoa.

Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät vahvat vuorovaikutustaidot, kyky organisoida työtä ja ajankäyttöä sekä arvostava kasvatusyhteistyön toteuttaminen.

Nurmijärven kunta tarjoaa laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta lapsiperheille. Ammattilaisille tarjoamme työtä kehittyvissä moniammatillisissa työryhmissä. 

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään (Varhaiskasvatuslaki 540/2018), jonka lisäksi on suoritettu Suomi toisena ja vieraana kielenä perusopinnot (25 op). Hakijalta edellytetään soveltuvuutta tehtävään, hyviä vuorovaikutustaitoja, riittävää suomenkielentaitoa, yhteisvastuullisuutta työyhteisötoiminnassa ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marita Käyhkö p. 040 317 4069. Odotamme yhteydenottoasi.

Palkkaus perustuu kunnalliseen virka-/työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden(6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikostaustaote. 

Hakuaika päättyy 16.9. 2019 klo 15:00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Osaamisalue: