Etsimme konsernin taloustiimiimme sinua

FINANCIAL CONTROLLER

Olet tärkeä tekijä Lahdessa työskentelevässä seitsemän hengen taloustiimissä, jossa otat vastuullesi konsernin Suomen yhtiöiden (7 kpl) laskennan ja raportoinnin. Vastaat näiden yhtiöiden sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta, osallistut konsernin sisäiseen laskentaan ja tilipäätöstöihin sekä teet tarvittavia ad hoc –selvityksiä.  

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme sinulle vastuullista tehtävää aidosti kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa suomalaisessa teknologia-alan perheyrityksessä. Pääset työskentelemään toimialalla, jonka kehitystoimintaa ohjaavat vahvat ympäristöarvot. Tässä työssä hyödynnät aikaisempaa osaamistasi ja pystyt kehittämään sitä entistä syvällisemmäksi innostavien ja osaavien kollegoiden tuella.

Mitä odotamme?
Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja analyyttinen. Sinulle vuorovaikutteinen yhteistyö on luontevaa. Kommunikoit sujuvasti eri tahojen kanssa ja vaikka työ vaatii tarkkuutta, niin pelkkiin yksityiskohtiin ei tässä työssä voi uppoutua vaan pystyt myös katsomaan kokonaisuuksia ja selvittämään niitä linjavastuussa oleville esimiehille. Toivomme sinulta aitoa halua oppia prosessejamme, koska niiden ymmärtäminen auttaa sinua menestymään työssäsi. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tavoitteellisesti myös paineen alla.

Sinulla on vahvaa kirjanpito- ja tilinpäätöskokemusta. Etua on, mikäli sinulla on kokemusta MS Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmästä. Tietotekniset taidot ja hyvä MS Excel -ohjelman osaaminen auttaa tässä työssä. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava, pääaineena esimerkiksi tuotantotalous tai laskentatoimi). 

Kiinnostuitko?
Tutustu Oiloniin tarkemmin nettisivuillamme ja mikäli kaipaat tarkempia tietoja tehtävästä niin lähetä sähköpostia CFO Aarno Laukkaselle (aarno.laukkanen@oilon.com).   

Hakuaika tehtävään päättyy 13.6.2021. 

Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja.

Osaamisalue:

Oilon Group Oy

Oilon on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka on perustettu vuonna 1961. Oilon on erikoistunut ympäristöteknologiaan panostaen erityisesti tuotekehitykseen, jonka painopistealueita ovat energiatehokkuuden parantaminen ja päästöjen vähentäminen ja uusiutuvia energialähteitä käyttävien uusien ratkaisujen kehittäminen.

Oilon valmistaa ja myy:
• Polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille, tehoalueella 10 kW - 90 MW
• Teollisuuslämpöpumppuja ja vedenjäähdyttimiä
• Maalämpöpumppuja. Huoltotoiminnalla on tärkeä rooli tuotteiden koko elinkaaren ajan.

Oilonin tuotteita käytetään mm. voimalaitoksissa, teollisuudessa, jätteenpoltossa, laivakattiloissa, lämpökeskuksissa, kiinteistöjen sekä suurempien alueiden lämmityksessä ja viilennyksessä.

Tuotantolaitoksia on Suomessa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä. Lisäksi on myyntikonttori Brasiliassa sekä yli 70 jälleenmyyjää ympäri maailmaa.