Oletko niin sanotusti näppärä ja työkalut pysyvät käsissäsi?

Kiinnostaako sinua päivätyö viihtyisissä tuotantotiloissa?

Haluatko oppia uutta?

Jos vastauksesi yllä oleviin kysymyksiin on kyllä niin kannattaa tutustua tarkemmin meihin. Oilon -konserniin kuuluu useampi liiketoimintayksikkö, joista Suomen Lämpöpumpputekniikka (Lämpöässä) on yksi. Tämä yksikkö myy ja valmistaa kiinteistöjen maalämpöpumppuja. Myyntimme on kääntynyt vahvaan kasvuun ja sen vuoksi tarvitsemme useita kokoonpanijoita lisää Lapualla toimivaan tuotannon tiimiimme.  

 

Etsimmekin siis lisää TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään maalämpöpumppujen kokoonpanossa!   

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä perheyrityksessä. Emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuudesta, voit olla vaikka alan vaihtaja. Voit myös olla pitkän linjan teollisuuden työntekijä, joka hakee uutta haastetta työlleen. 

Mitä tarjoamme? 
Tarjoamme sinulle töitä kasvavalta toimialalta, työkavereina ammattitaitoinen  ja mukava tiimi! Työ on itsenäistä ja vastuullista työtä osana tiimiä. Töitä tehdään päivävuorossa, uudistetuissa ja siisteissä toimitiloissa. Sinut perehdytetään ja kattavasti myös opastetaan työhön, työkaverit ovat tukenasi oppimisessa. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Mitä odotamme?
Haluamme tuotantotiimiimme henkilöitä, joilla on positiivinen asenne ja motivaatio työn tekemiseen sekä halua uuden oppimiseen. Toivomme sinulta sitoutumista ja halua tarttua uusiin haasteisiin. Kokoonpanotyö vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta sekä rutiinien sietokykyä. Vastaavista tuotannon tehtävistä teollisuudessa on etua, mutta se ei ole välttämättömyys. 

Kiinnostuitko?
Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme 

Mikäli haluat tietää lisää tuotannon työtehtävistä niin soita Production Engineer Suvi Paavolalle puh. 044 7576 684. Varmimmin tavoitat Suvin viikosta 27 eteenpäin (eli 29.6. lähtien) klo 8-15 välillä.  

Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä olemme valmiina palkkaamaan useampia henkilöitä tuotantoomme. Käymme hakemuksia läpi viikoittain ja olemme yhteydessä kiinnostaviin hakijoihin. 

Osaamisalue:

Oilon Group Oy

Oilon on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys.