Oilon-konserni suunnittelee, valmistaa ja myy lämpöpumppuja kiinteistöjen ja teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. Lämpöpumpuilla saavutetaan merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa ja ne ovat tärkeä ratkaisu kohti hiilineutraalia tulevaisuutta Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa. 

Teollisten isojen lämpöpumppujen ja pienempien maalämpöpumppujen liiketoiminnat ovat voimakkaassa kasvussa, jonka vuoksi vahvistamme edelleen tiimejämme. 

Etsimme lämpöpumppujen varaosamyyntiin

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ 

Sinulla on kokonaisvastuu lämpöpumppujen varaosamyynnistä, varaosaliiketoiminnan kehittämisestä ja asiakassuhteista. Tehtävä on konsernissamme uusi, joten pääset kehittämään sisäisiä toimintaprosessejamme niin, että pystymme palvelemaan kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaitamme nopeasti sekä laadukkaasti.  

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän aidosti kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa suomalaisessa teknologia-alan perheyrityksessä. Tulet työskentelemään toimialalla, jonka kehitystä ohjaavat vahvat ympäristöarvot. Pääset työskentelemään kansainvälisten asiakkaidemme kanssa, vastuullista työtäsi tukee asiakaspalvelutiimi, jossa työskentelee reilu 60 henkilöä Suomessa, USA:ssa, Kiinassa ja Venäjällä. 

Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi ja pystyt kehittämään sitä entistä syvällisemmäksi innostavien ja osaavien kollegoiden tuella. Pääset kehittämään toimintaamme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeita, saat vastuuta ja vapautta täyttää yhteiset tavoitteemme

Konsernimme monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajempi työterveyspalvelu. Työskentelypaikkakunnaksi voit valita Kokkolan, Lapuan, Vantaan tai Lahden toimipisteemme.  

Mitä odotamme?

Odotamme, että olet työssäsi päämäärätietoinen ja itsenäinen työskentelijä. Sinulla on kokemusta kylmälaitekomponenteista ja mielellään myös tukku- ja verkkokauppatoiminnasta. Motivoidut tuloksen tekemisestä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntihenkinen asenne sekä halua kehittää toimintatapoja. Käytät sujuvasti IT-järjestelmiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen- ja englanninkielitaitoa. 

Kiinnostuitko? 

Tarkempia lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Oilonilla saat soittamalla  asiakaspalvelun liiketoimintajohtaja Jukka Luostariselle puh. 044 7576 263

Aloitamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään päättyy 30.11.2021.

Oilon-konsernissa työskentelee n. 380 henkilöä ympäri maailmaa ja konsernin vuosittainen liikevaihto on n. 70 miljoonaa euroa. Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja. 

Osaamisalue: ,

Oilon Oy

Oilon-konserni on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka on perustettu vuonna 1961. Oilon on erikoistunut ympäristöteknologiaan panostaen erityisesti tuotekehitykseen, jonka painopistealueita ovat energiatehokkuuden parantaminen ja päästöjen vähentäminen ja uusiutuvia energialähteitä käyttävien uusien ratkaisujen kehittäminen. Konsernin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa ja globaalisti työntekijöitä on yhteensä noin 380 Oilonin eri toimipisteissä Suomessa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä.
Oilon suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa:
• Polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille
• Teollisuuslämpöpumppuja ja vedenjäähdyttimiä
• Maalämpöpumppuja
Oilonin tuotteita käytetään mm. voimalaitoksissa, teollisuudessa, jätteenpoltossa, laivakattiloissa, lämpökeskuksissa, kiinteistöjen sekä suurempien alueiden lämmityksessä ja viilennyksessä.