Oilon-konserniin kuuluu useampi liiketoimintayksikkö, joista yksi myy, suunnittelee ja valmistaa poltintuotteita. Poltinliiketoiminnan teknisessä suunnittelutiimissä Lahdessa työskentelee noin 15 henkilöä kansainvälisten asiakasprojektien parissa. Lisäksi meillä on kollegoita ulkomaisissa tytäryhtiöissämme Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä.

Etsimme suunnittelutiimimme

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ  

Tarvitsemme tiimin vahvistukseksi tekijää, joka keskittyy PLC pohjaisten poltintuotteiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Pääset mukaan myös valmiiden tuotteiden testauksiin ja projektien käyttöönottoihin. Työssä on myös satunnaisia matkoja asiakkaidemme luokse. Ammattitaidollasi ja osaamisellasi olet motivoitunut antamaan tukea toisille tiimeille tuotannossa, ostossa ja myynnissä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä aidosti kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa suomalaisessa teknologia-alan perheyrityksessä. Tulet työskentelemään toimialalla, jonka kehitystoimintaa ohjaavat vahvat ympäristöarvot. Pääset mukaan rentoon ja osaavaan suunnittelutiimiimme, jossa on laajaa kokemusta suunnittelun eri osa-alueista. Tässä työssä hyödynnät aikaisempaa osaamistasi ja pystyt kehittämään sitä entistä syvällisemmäksi innostavien ja osaavien kollegoiden tuella. 

Konsernimme monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajempi työterveyspalvelu.

Mitä odotamme?

Olet sinnikäs eteenpäin menijä, jolla on halua olla toimialan huippuammattilainen. Olet oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen tekijä, jolla on halua kehittyä ja oppia uutta. Menestyäksesi tässä työssä sinulla tulee olla yhteistyökykyä, tavoitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta teollisuusautomaatioiden suunnittelusta. Tuntemus Siemens logiikoista katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (sähkö/automaatio). Työ vaatii suomen ja englannin kielen osaamista.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja tuotteisiimme tarkemmin Oilon-konsernin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoja automaatioinsinöörin työstä saat soittamalla 

  • Engineering Manager (Automation and Electrical) Mikko Kuusela puh. 044 7576 373
  • Engineering Manager Johanna Patosalmi puh. 044 7576 755

Parhaiten tavoitat Mikon ja Johannan keskiviikkoisin klo 13-14.

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti kuitenkin viimeistään 16.01.2022.

Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja.

Osaamisalue: ,

Oilon Oy

Oilon-konserni on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka on perustettu vuonna 1961. Oilon on erikoistunut ympäristöteknologiaan panostaen erityisesti tuotekehitykseen, jonka painopistealueita ovat energiatehokkuuden parantaminen ja päästöjen vähentäminen ja uusiutuvia energialähteitä käyttävien uusien ratkaisujen kehittäminen. Konsernin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa ja globaalisti työntekijöitä on yhteensä noin 380 Oilonin eri toimipisteissä Suomessa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä.
Oilon suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa:
• Polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille
• Teollisuuslämpöpumppuja ja vedenjäähdyttimiä
• Maalämpöpumppuja
Oilonin tuotteita käytetään mm. voimalaitoksissa, teollisuudessa, jätteenpoltossa, laivakattiloissa, lämpökeskuksissa, kiinteistöjen sekä suurempien alueiden lämmityksessä ja viilennyksessä.