Oilon -konserniin kuuluu useampi liiketoimintayksikkö, joista vahvassa kasvussa ovat lämpöpumppujen liiketoiminnot. Vahvistamme nyt lämpöpumppuihin liittyvää huoltotoimintaamme ja etsimme 

HUOLTOTEKNIKKOA  

työskentelemään joko Lahdessa tai Lapualla. Huoltoteknikon työ on liikkuvaa eli suurimman osan työajasta liikut asiakkaidemme luona eri puolella Suomea. Tarvittaessa pystyt myös opastamaan yhteistyökumppaneitamme. Menestyäksesi tässä työssä sinun tulee hallita LVIS -perusteet, myös sähkö- ja automaatiotekniikan osaaminen on tarpeen.  

Odotamme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta maalämpöpumppujen parissa työskentelystä. Olet palveluhenkinen ja käytät sujuvasti tietokonetta, työstäsi raportointi on sinulle luontevaa. Olet itsenäinen työskentelijä, joka kuitenkin arvostaa ammattitaitoisia kollegoita. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi yhdessä huipputiimiläisten kanssa. Etuisuutta on, jos pystyt tekemään töitä myös englannin- tai/ja ruotsinkielellä. 

Jos kiinnostui niin tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme 

Tarkempia tietoja tehtävästä saat soittamalla huoltopäällikkö Ilari Vapamäelle (puhelinvaihde puh. 03 85 761, voit myös jättää hänelle soittopyynnön). 

Sopivan hakijan löydyttyä olemme valmiita etenemään rekrytoinnissa nopeasti, joten kannattaa jättää hakemus heti! Viimeinen hakupäivä on 01.11.2020

Osaamisalue:

Oilon Oy

Oilon-konserni työllistää maailmanlaajuisesti n. 380 henkilöä ympäri maailmaa. Konserni on suomalainen perheyritys, joka toimii globaalisti ja joka tekee energiatehokasta ja ympäristöystävällistä energiantuotantoteknologiaa asiakkailleen.