Oletko niin sanotusti näppärä ja työkalut pysyvät käsissäsi?

Onko sinulla sähkö- tai putkiasentajan koulutus? 

Haluatko oppia uutta?

Jos vastauksesi yllä oleviin kysymyksiin on kyllä niin kannattaa tutustua tarkemmin meihin. 

Etsimme lisää TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään teollisuuslämpöpumppujen kokoonpanossa!   

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä perheyrityksessä. Emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuudesta, voit olla vaikkapa alan vaihtaja. Voit myös olla pitkän linjan teollisuuden työntekijä, joka hakee uutta haastetta työlleen.

Mitä tarjoamme? 
Tarjoamme sinulle töitä kasvavalta toimialalta, työkavereina ammattitaitoinen ja mukava tiimi! Työtehtävän ovat monipuolisia ja vaihtelevia tuotantotilanteen mukaan. Teet työtä itsenäisesti ja vastuullisesti osana tiimiä. Sinut perehdytetään ja opastetaan kattavasti työhön, työkaverit ovat tukenasi oppimisessa. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Mitä odotamme?
Odotamme, että sinulla on esimerkiksi sähkö- tai putkiasentajan koulutus. Ne antavat tarpeellista pohjatietoa vaativaan ja monipuoliseen kokoonpanotyöhön. Haluamme tiimiimme henkilöitä, joilla on positiivinen asenne ja motivaatio työn tekemiseen sekä myös halua uuden oppimiseen. Toivomme sinulta sitoutumista ja halua tarttua uusiin haasteisiin. 

Kokoonpanotyö vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja rutiinien sietokykyä. Vastaavista tuotannon tehtävistä teollisuudessa on etua, mutta se ei ole välttämättömyys. Hitsaustaito (RST/HST) katsotaan eduksi tähän työhön. 

Kiinnostuitko?
Tutustu työpaikkaamme tarkemmin nettisivuillamme Oilon -konserni

Mikäli haluat tietää lisää Kokkolan tehtaan tuotannon työtehtävistä niin soita Factory Manager Mattias Bergstörmille  puh. 044 7576 608. Varmimmin tavoitat Mattiaksen 2. tammikuuta lähtien klo 8-15 välillä.  

Olemme valmiina palkkaamaan useampia henkilöitä, joten teethän hakemuksesi huolellisesti viimeistään keskiviikkona 15. tammikuuta.  

Oilon-konserni on savuton työpaikka 1.1.2021 lähtien. 

Osaamisalue:

Oilon Oy

Oilon -konserniin kuuluu useampi liiketoiminta, joista yksi on Oilon ChillHeat teollisuuslämpöpumpput ja vedenjäähdyttimet. Näiden isojen lämpöpumppujen pääkohteita ovat teollisuus, isot kiinteistöt sekä kaukolämpö- ja kaukokylmäratkaisut. Ison mittakaavan lämpöpumpuilla saavutetaan merkittävät säästöt energiakustannuksissa ja ne ovat erittäin tärkeä ratkaisu kohti hiilineutraalia tulevaisuutta niin Suomessa kuin koko Euroopassa. Teollisuuslämpöpumput valmistetaan Oilon-konsernin Kokkolan tehtaalla.