Oilon -konserniin kuuluu useampi liiketoiminta, joista yksi on Oilon ChillHeat teollisuuslämpöpumput ja vedenjäähdyttimet. Näiden isojen lämpöpumppujen pääkohteita ovat teollisuus, isot kiinteistöt sekä kaukolämpö- ja kaukokylmäratkaisut. Liiketoimintamme jatkaa vahvaa kasvuaan ja etsimme eri uusia kollegoita moniin tiimeihin.


Nyt etsimme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

KYLMÄASENTAJIA 

Kylmälaite ja lämpöpumppujen huoltotiimimme tarjoavat asiakkaille ennakoivia kunnossapidon palveluja, modernisointeja, huolto- ja varaosapalveluja sekä koulutusta. Vantaan huoltotiimimme keskittyy pääasiassa Oilonin omiin teollisuuslämpöpumppuihin. Asiakkaamme on eri puolilla Etelä-Suomessa ja huoltokohteemme myös ulkomailla ovat lisääntyneet. 

Mitä odotamme?

Voit olla työurasi alussa oleva tekijä tai jo pidemmän kokemuksen omaava ammattilainen. Olet itsenäinen ja vastuuntuntoinen tekijä, jolla on kehittymishalukkuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle sopivaa kylmäalan tutkintoa, oletettavasti sinulla on yli 3 kg:n y3 kylmäainelupa.

Aiempi käytännön työkokemus kylmälaitteista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Menestyäksesi työssäsi sinun tulee osata hyödyntää LVISKA -piirikaavioita. Erityiseksi eduksi katsotaan, jos sinulla on sähkö- ja/tai automaatioalan osaamista. Myös CO2 -kylmätekniikan osaaminen katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme?

Alamme jatkaa voimakasta kasvua, joten tarvitsemme motivoituneita ja tehtävään sitoutuvia tekijöitä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja muita henkilöstöetuja (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajempi työterveyspalvelu) vakaalla työnantajalla. Mukavat työkaverit ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan oppimista.

Kiinnostuitko?

Tarkempia lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Etelä-Suomen huoltopäällikkö Tuomas Toivoselle puh. 044 7576 651 tai asiakaspalvelun liiketoimintajohtaja Jukka Luostariselle puh. 044 7576 263. 

Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja.

Osaamisalue:

Oilon Oy

Oilon on vuonna 1961 perustettu perheomisteinen globaali energia- ja ympäristöteknologiayritys. Vuosittainen liikevaihto on n. 70 miljoonaa ja meillä on globaalisti n. 380 työntekijää.

Oilon on erikoistunut ympäristöteknologiaan painottaen erityisesti tuotetutkimusta ja -kehitystyötä. Tutkimuksen ja kehityksen painopisteet ovat energiatehokkuuden parantaminen, päästötason alentaminen ja uusiutuvia energialähteitä käyttävien ratkaisujen kehittäminen.
Tuotteita käytetään esim. voimalaitoksissa, sellussa ja paperissa, prosessiteollisuudessa, jätteenpoltossa, merisovelluksissa, kaukolämpölaitoksissa, suurten rakennusten ja tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä omakotitalojen lämmitykseen.

Oilonilla on tuotantolaitoksia Suomessa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä. Lisäksi on myyntikonttorit Brasiliassa ja Saksassa sekä yli 70 jälleenmyyjää ympäri maailmaa.