Oilon on globaalisti toimiva ympäristöteknologian yritys, joka panostaa vahvasti tuotekehitykseen. Haastamme itseämme ja sidosryhmiämme kohti ympäristöystävällisempiä teknologisia ratkaisuja.

Oilon -konserniin kuuluu useampi liiketoiminta, joista yksi on teollisuuslämpöpumput ja vedenjäähdyttimet. Näiden isojen lämpöpumppujen pääkohteita ovat teollisuus, isot kiinteistöt sekä kaukolämpö- ja kaukokylmäratkaisut. 

Ison mittakaavan lämpöpumpuilla saavutetaan merkittävät säästöt energiakustannuksissa ja ne ovat erittäin tärkeä ratkaisu kohti hiilineutraalia tulevaisuutta Suomessa ja Euroopassa kuin koko maailmassa. Oilon-konsernissa työskentelee n. 380 henkilöä ympäri maailmaa ja konsernin vuosittainen liikevaihto on n. 70 miljoonaa euroa.

Teollisten lämpöpumppujen liiketoiminta jatkaa vahvaa kasvua ja etsimme myyntitiimiimme lisää tekijöitä. Oletko sinä etsimämme 

SALES MANAGER

Tulet olemaan tärkeä tekijä rennossa ja kokeneessa myyntitiimissämme. Saat oman myyntialueesi teollisuuslämpöpumppujen ja vedenjäähdyttimiin liittyvien koneiden sekä ratkaisujen myynnissä Suomessa ja kansainvälisesti. Olet mukana kehittämässä asiakaskohtaisia ratkaisuja, vahvistat nykyisiä asiakassuhteita ja teet uusasiakashankintaan. Työssä onnistumistasi sinua on tukemassa tekniikan asiantuntijamme yhdessä myyntitiimiläisten kanssa. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn aidosti kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa suomalaisessa teknologia-alan perheyrityksessä. Tulet työskentelemään toimialalla, jonka kehitystoimintaa ohjaavat vahvat ympäristöarvot. Osaavien kollegoiden tuella pääset kehittämään osaamistasi. 

Mitä odotamme?

Kykenet pitkäjänteiseen ja tuloshakuiseen myyntityöhön. Ymmärrät asiakkaidemme tarpeita sekä teknisiä haasteita ja aktiivisella työskentelytavallasi tarjoat heille ratkaisuja. Sinulla on kyky luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita. Todennäköisesti sinulla on tekninen koulutus ja olet työurasi aikana tehnyt ansiokkaasti kauppaa kotimaahan ja vientiin. 

Odotamme sinulla olevan positiivista ”can do” -asennetta, organisointikykyä sekä itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta. Ennen kaikkea odotamme aitoa halua kehittää liiketoimintaa yhdessä tiimin kanssa. 

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää englanninkielitaitoa ja edellyttää matkustusvalmiutta. Ensisijaisesti etsimme henkilöä Vantaan toimipisteeseen, mutta myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia. 

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme. Tarkempia tietoja tehtävästä saat soittamalla teollisuuslämpöpumppujen Chief Business Officer Martti Kukkolalle puh. 0400 312 060. Martin tavoitat parhaiten seuraavina aikoina: 

  • maanantai 10.1. klo 15 – 16
  • keskiviikko 12.1. klo 8.30 – 9.30
  • perjantai 17.1. klo 15 – 16

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 23.1.2022.  

 

Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja.

Osaamisalue:

Oilon Oy

Oilon-konserni on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka on perustettu vuonna 1961. Oilon on erikoistunut ympäristöteknologiaan panostaen erityisesti tuotekehitykseen, jonka painopistealueita ovat energiatehokkuuden parantaminen ja päästöjen vähentäminen ja uusiutuvia energialähteitä käyttävien uusien ratkaisujen kehittäminen. Konsernin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa ja globaalisti työntekijöitä on yhteensä noin 380 Oilonin eri toimipisteissä Suomessa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä.
Oilon suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa:
• Polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille
• Teollisuuslämpöpumppuja ja vedenjäähdyttimiä
• Maalämpöpumppuja
Oilonin tuotteita käytetään mm. voimalaitoksissa, teollisuudessa, jätteenpoltossa, laivakattiloissa, lämpökeskuksissa, kiinteistöjen sekä suurempien alueiden lämmityksessä ja viilennyksessä.