Oilon -konserni on kansainväinen ja kasvava suomalainen teknologia-alan yritys, johon kuuluu useampi liiketoiminta. Konsernissamme työskentelee lähes 400 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Kehitystämme ohjaavat vahvat ympäristöarvot. 

Haemme nyt Lahden asiakaspalvelun tiimiin

TEKNISEN TUEN ASIANTUNTIJAA

Päätehtäväsi on poltinlaitteistojen tekninen tuki asiakkaille maailmanlaajuisesti. Hoidat asiakkailta tulevia tukipyyntöjä puhelimessa ja sähköpostilla. Avustat asiakaspalautteiden käsittelyprosessissa ja teet raportteja sekä analyysejä. Teet tiivistä yhteistyötä Oilonin eri osastojen mm. tuotannon, suunnittelun, oston ja myynnin tiimien kanssa. 

Mitä tarjoamme? 

Pääset työskentelemään kansainvälisten poltinasiakkaidemme kanssa. Työtäsi tukee asiakaspalvelutiimi, jossa työskentelee reilu 60 henkilöä Suomessa, USA:ssa, Kiinassa ja Venäjällä. Pystyt oppimaan ja kehittämään osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden tuella. Konsernimme monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajempi työterveyspalvelu. 

Mitä odotamme? 

Arvostamme, että olet aktiivinen tekijä, jolla on halu auttaa asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Toimialakokemus on eduksi, mutta voit olla myös opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Tehtävässä tarvitaan mekaniikan ja sähkökomponenttien tuntemusta, mutta koulutamme sinulle näitä asioita ja riittää, että sinulla on kiinnostusta oppia uutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää tiimihenkisyyttä, järjestelmällistä ja aktiivista työotetta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielentaitoa. Muu kielitaito on eduksi. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Technical Support Manager Marko Kanervolle puh. +358 3 8576 497. 

Tehtävä on vakituinen ja olemme valmiita palkkaamaan heti, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy. Saatamme siis sulkea rekrytoinnin jo ennen hakuajan päättymistä, viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.01.2022. 

Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja.

Osaamisalue:

Oilon Oy

Oilon-konserni on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka on perustettu vuonna 1961. Oilon on erikoistunut ympäristöteknologiaan panostaen erityisesti tuotekehitykseen, jonka painopistealueita ovat energiatehokkuuden parantaminen ja päästöjen vähentäminen ja uusiutuvia energialähteitä käyttävien uusien ratkaisujen kehittäminen. Konsernin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa ja globaalisti työntekijöitä on yhteensä noin 380 Oilonin eri toimipisteissä Suomessa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä.
Oilon suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa:
• Polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille
• Teollisuuslämpöpumppuja ja vedenjäähdyttimiä
• Maalämpöpumppuja
Oilonin tuotteita käytetään mm. voimalaitoksissa, teollisuudessa, jätteenpoltossa, laivakattiloissa, lämpökeskuksissa, kiinteistöjen sekä suurempien alueiden lämmityksessä ja viilennyksessä.