Lämpöpumpuilla on erittäin suuri rooli, kun ilmastonmuutos ja ilmansaasteet pakottavat maailmaa muuttumaan. Oilon-konserni on pitkän kokemuksen omaava kansainvälinen perheyritys, joka panostaa tulevaisuuteen. Meillä on lähes 40 vuoden kokemus mm. lämpöpumpputeknologian kehittämisestä. 

Tarvitsemme lisää tulevaisuuden tekijöitä ja haemme nyt maalämpöpumppujen asiakaspalvelutiimiin

TEKNISEN TUEN ASIANTUNTIJAA 

työskentelemään pääasiassa joko Lapuan tai Lahden toimipaikassamme. Tässä tehtävässä toimit asennus- ja huoltoliikkeiden teknisenä tukena. Tukipalvelu tapahtuu pääasiassa sähköpostin ja puhelimen kautta. Teknisen tuen lisäksi työtehtäviin kuuluu myös henkilöiden kouluttamista. 

Mitä odotamme? 

Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta maalämpöpumpuista ja/tai kylmäainelaitteista. Olet työskennellyt myös automaatioon liittyvien työtehtävien parissa. Luonteeltasi olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on toimeen tarttuva työote. Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla sujuva suomen-, ruotsin- ja englanninkielitaito. 

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme sinulle vastuullista tehtävää aidosti kansainvälisesti toimivassa suomalaisessa perheyrityksessä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisella toimialalla hyödyntäen osaamistasi. Panostamme vahvasti tuotekehitykseen, joten pääset työskentelemään aina myös uusiempien maalämpöpumppujen parissa. Työtehtävä on monipuolinen ja haastava. Pystyt kehittämään osaamistasi syvällisemmäksi innostavien ja osaavien kollegoiden tuella. 

Kiinnostuitko? 

Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme 

Tarkempia tietoja tehtävästä saat huoltopäällikkö Ilari Vapamäeltä (puhelinvaihde puh. 03 85 761). 

Sopivan hakijan löydyttyä olemme valmiita etenemään rekrytoinnissa nopeasti, joten kannattaa jättää hakemus heti! Viimeinen hakupäivä on 01.11.2020.

Osaamisalue:

Oilon Oy

Oilon-konserni työllistää maailmanlaajuisesti n. 380 henkilöä ympäri maailmaa. Konserni on suomalainen perheyritys, joka toimii globaalisti ja joka tekee energiatehokasta ja ympäristöystävällistä energiantuotantoteknologiaa asiakkailleen.