Oilon -konserniin kuuluu useampi liiketoiminta, joista yksi on Oilon ChillHeat teollisuuslämpöpumput ja vedenjäähdyttimet. Näiden isojen lämpöpumppujen pääkohteita ovat teollisuus, isot kiinteistöt sekä kaukolämpö- ja kaukokylmäratkaisut. 

Ison mittakaavan lämpöpumpuilla saavutetaan merkittävät säästöt energiakustannuksissa ja ne ovat erittäin tärkeä ratkaisu kohti hiilineutraalia tulevaisuutta Suomessa ja Euroopassa kuin koko maailmassa. Oilon-konsernissa työskentelee n. 380 henkilöä ympäri maailmaa ja konsernin vuosittainen liikevaihto on n. 70 miljoonaa euroa. 

Etsimme nyt teollisuuslämpöpumppujen tuotekehitystiimiin

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Tarvitsemme tiimiin mekaniikkasuunnittelijaa, joka työssään keskittyy SolidWorks- ja PDM-järjestelmillä tehtävään lämpöpumpputuotteiden suunnitteluun ja -kehitykseen. Tulet olemaan tärkeä tekijä osaavassa tiimissämme, jossa on pitkäaikaista ja laajaa kokemusta kylmäteknisten koneiden ja -sovellusten eri osa-alueista. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia suunnittelutehtäviä aidosti kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa suomalaisessa teknologia-alan perheyrityksessä. Tulet työskentelemään toimialalla, jonka kehitystoimintaa ohjaavat vahvat ympäristöarvot. Pääset hyödyntämään aikaisempaa osaamistasi ja pystyt kehittämään sitä entistä syvällisemmäksi innostavien ja osaavien kollegoiden tuella.

Konsernimme monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajempi työterveyspalvelu. Työskentelypaikkakunnaksi voit valita joko Kokkolan tai Lahden toimipisteemme. 

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja sopivaa osaamistaustaa ottaa vastuulliset suunnittelutehtävät haltuusi. Olet koulutukseltasi esimerkiksi mekatroniikan tai konetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Englannin kielitaito on perusedellytys, koska työskentelet eripuolilla maailmaa olevien asiakkaidemme kanssa.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja tuotteisiimme tarkemmin Oilon -konsernin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla 

  • R&D Manager Mikko Auvinen puh. 044 757 6623
  • R&D Director Juha Aaltola puh. 050 357 0833

Parhaiten tavoitat heidät perjantaisin klo 11 – 12 välillä. 

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti kuitenkin viimeistään 21.11.2021.

Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja.

Osaamisalue: ,

Oilon Technology Oy

Oilon-konserni on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka on perustettu vuonna 1961. Oilon on erikoistunut ympäristöteknologiaan panostaen erityisesti tuotekehitykseen, jonka painopistealueita ovat energiatehokkuuden parantaminen ja päästöjen vähentäminen ja uusiutuvia energialähteitä käyttävien uusien ratkaisujen kehittäminen. Konsernin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa ja globaalisti työntekijöitä on yhteensä noin 380 Oilonin eri toimipisteissä Suomessa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä.
Oilon suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa:
• Polttimia ja polttojärjestelmiä nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille
• Teollisuuslämpöpumppuja ja vedenjäähdyttimiä
• Maalämpöpumppuja
Oilonin tuotteita käytetään mm. voimalaitoksissa, teollisuudessa, jätteenpoltossa, laivakattiloissa, lämpökeskuksissa, kiinteistöjen sekä suurempien alueiden lämmityksessä ja viilennyksessä.