Oilon Technology Oy

Sähkösuunnittelija

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 20.06.2022, 14:00
  • Suljettu 03.09.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sähkösuunnittelija

Oilon on vuonna 1961 perustettu kansainvälinen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys. Toiminnan ytimessä on ympäristöteknologia, ja yritys panostaa erityisesti tuotekehitykseen. Tuotekehityksen painopistealueita ovat uusiutuviin energianlähteisiin ja energian kierrättämiseen perustuvat ratkaisut, energiatehokkuuden parantaminen sekä päästötasojen pienentäminen.

Oilonin liikevaihto oli 2021 72 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 400 henkilöä. Toimintamme on vahvassa kasvussa. Yrityksellä on tuotantolaitoksia Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä myyntitoimistot Brasiliassa ja Saksassa. Lisäksi Oilonilla on kansainvälinen jälleenmyyjien verkosto.

Etsimme nyt teollisuuslämpöpumppujen kehitystiimiin

Sähkösuunnittelijaa

Pääset mukaan osaavaan tuotekehitystiimiimme, jossa on laajaa kokemusta kylmäteknisten koneiden ja -sovellusten eri osa-alueista. Tiimiin kaivataan nyt sähköteknistä osaajaa, joka keskittyy lämpöpumpputuotteiden sekä niihin liittyvien järjestelmätoimitusten sähkösuunnitteluun ja -kehitykseen. Pääset myös mukaan valmiiden tuotteiden testauksiin ja tarvittaessa vaativimpien projektien käyttöönottoihin. Työssä on myös satunnaisia lyhyitä työmatkoja asiakkaidemme luokse eri puolille maailmaa. Ammattitaidollasi ja osaamisellasi olet motivoitunut antamaan tukeasi myös toisille tiimeille asiakaspalvelussa, tuotannossa, ostossa ja myynnissä. 

 

Mitä odotamme?

Olet energinen sähkötekniikan (AMK tai DI) insinööri, jolla on halua kasvaa lämpöpumpputoimialan huippuammattilaiseksi. Eduksi on, mikäli sinulla on kokemusta tietokantapohjaisista suunnitteluohjelmista ja tunnet sähköalaa koskevat tekniset viranomaismääräykset. Menestyäksesi tässä työssä sinulla tulee olla yhteistyökykyä, tavoitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Meillä on kollegoja myös muissa maissa, joten työ vaatii suomen kielen lisäksi englannin kielitaitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä kasvuhakuisessa perheyrityksessä. Työtehtävässäsi pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti, näyttämään taitosi sekä kasvattamaan osaamistasi.

 

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin ja tuotteisiimme tarkemmin Oilon -konsernin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla 

  • R&D Manager Mikko Auvinen, 044 757 6623
  • R&D Director Juha Aaltola, 050 357 0833

Parhaiten tavoitat heidät perjantaisin klo 11-12 välillä

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti, kuitenkin viimeistään 2.9.2022.


Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja.

 

Osaamisalue:

Oilon Technology Oy

Oilon on kansainvälinen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys.