OivaTyö Oy

Arjen apulainen ja kotisiivooja

  • Sijainti Keski-Suomi
  • Julkaistu 12.08.2022, 11:00
  • Suljettu 16.08.2022, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Arjen apulainen ja kotisiivooja

Haemme arjen apulaisia ja kotisiivoojia

Arjen apulaisen työssä tehdään arkisia asioita avustettavan kanssa, se voi olla mm. ulkoilua, pihalla puuhastelua, harrastustoiminnassa mukana olemista, ohjaamista, asiointiapua ja seurana olemista jne. Työ sopii hyvin henkilölle joka on halukas kohtaamaan uusia ihmisiä, on vastuuntuntoinen ja reipas eikä hätkähdä yllättävistäkään asioista. Työn sisältö vaihtelee asiakaskohtaisesti ja jokaisella avustettavalla on erilaiset tarpeet, jotka tarkentuvat aina tutustumisvaiheessa. Työ EI sisällä sairaanhoidoksi katsottavia tehtäviä, mikäli asiakkaalla sellaisia olisi niin paikallinen kotihoito tai muu sairaanhoidontaho hoitaa ne.

Siivouspalvelun puolella suurin osa asiakkaista ovat seniori-ikäisiä kotona asuvia henkilöitä. Siivoamiseen kuuluu kaikki normaaliin kodinsiivoukseen sisältyvät työt, kuten imurointi, lattioiden peseminen, pölyjen ja tasojen pyyhkiminen, ikkunoiden pesu jne. 

Lue lisää kotiapupalvelustamme https://www.oivatyo.fi/kotiapu/

Koulutus ja kokemus aloilta katsotaan eduksi, mutta se ei ole vaatimuksena. Näissä töissä menestyy parhaiten hyvällä, reippaalla ja auttavaisella asenteella. Työntekijä saa suunnitella omat työaikansa asiakkaiden toiveet huomioiden. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe päivällä.  Työntekijällä tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työntekijät työskentelevät pääsääntöisesti oman asuinkuntansa alueella. Toimialueeseemme kuuluu tällähetkellä: Karstula, Kyyjärvi, Kannonkoski, Kivijärvi, Kinnula, Pihtipudas, Saarijärvi, Pylkönmäki, Viitasaari, Perho. Meillä on myös mahdollisuus laajentaa toimintaa jos alueellista kysyntää syntyy.

OivaTyö toimii työnantajana:

Arjen apulaisia ja kotisiivoojia meiltä tilaavat eri tahot ja yksityiset henkilöt. Asiakkaiden määrä usein kasvaa työsuhteen aikana. Jokainen työntekijä saa ottaa juuri itselleen sopivan määrän paikkoja, mikä sopii kulloinkin omaan elämäntilanteeseen ja aikatauluihin. Työntekijä voi tehdä apulaisen työtä ja kotisiivoojan työtä tai tehdä vain jompaa kumpaa jos toinen työ tuntuu vieraalta, ei itselle sopivalta.

Työnantajana toimii OivaTyö Oy. OivaTyö hoitaa kaikki työsuhteeseen ja palkanmaksuun liittyvät asiat. Avustettavat asiakkaat ja kotisiivoojien tilaajat ovat OivaTyön asiakkaita. Paikkakunnan muiden työntekijöiden kanssa on mahdollista tarvittaessa sopia tuurauksia yms. OivaTyön kautta apulainen saa samalla pienen työyhteisön ja hankalissa tilanteissa tukea ja neuvoja kotiapukoordinaattoriltamme.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus Avaintessin mukaan. Km-korvaus maksetaan työlenkiltä.

Mikäli arjen apulaisen ja/tai kotisiivoojan työ kuullostaa sinulle sopivalta ja ihmisten kanssa työskentely on lähellä sydäntäsi, niin laita hakemus tulemaan nettisivujemme www.oivatyo.fi kautta tai suoraan tästä https://oivatyo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=177 .

Jos jokin jäi mietityttämään ja haluaisit lisätietoja, niin soita tai laita sähköpostia kotiapukoordinaattorillemme

Puhelin 044 4388301
sähköposti kotiapu@oivatyo.fi

Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi