Betset-yhtiöt on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Vuonna 1950 perustettu, edelleen vahvasti perheyrityksenä toimiva Betset-yhtiöt panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. 

Betset-yhtiöt työllistää tällä hetkellä noin 630 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluvat tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. 
Tutustu yritykseen www.betset.fi

OivaTyö Oy hakee nyt Betset-yhtiöiden Kyyjärven tehtaalle elementtityöntekijöitä.

Hakijan eduksi katsotaan:

  • koulutus ja/tai kokemus rakennus- tai taloteollisuudesta
  • elementtipiirustusten lukutaito
  • oma-aloitteisuus ja ahkera työote
  • joustavuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot
  • halu ja innostuneisuus oppia uutta ja kehittyä työssä
  • valmius työskennellä vuorotyössä
  • sitoutumiskykyä pidempään työsuhteeseen (tämä ei ole kesätyöpaikka)

Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä koska työhön opetetaan, joten voit olla vaikka alanvaihtaja. Tässä työssä oikea asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. 

Elementtityössä työasennot saattavat olla ajoittain haastavia, joten työntekijällä tulee olla normaali fyysinen peruskunto.  

Työntekijöitä tarvitaan seinä-, runko- ja ontelotuotannossa. Valinta eri tuotantolinjoille tehdään työnantajan toimesta työnhakijan vahvuuksiin ja osaamistasoon perustuen.

Työssä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Alkupalkka 12.00€/h, koeajan jälkeen palkkaa tarkistetaan. Elementtityön ammattilaisen palkka sovitaan erikseen. Työaika 40 h/vko. Vuokratyösuhteen jälkeen hyvälle työntekijälle mahdollisuus työllistyä Betset-yhtiöille vakituiseen työsuhteeseen. 

Työntekijä tarve vaihtelee ja aloitus sovittavissa. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä jo hakuajalla.

Hakemuksen pääset jättämään www.oivatyo.fi tai suoraan tästä https://oivatyo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=80

Lisätietoja työstä saat numeroista p. 044 4388330 tai spostilla oiva@oivatyo.fi

Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi