Sopvalm Oy on Viitasaarella toimiva omien ja sopimuspohjaisten ohutlevy- ja metallituotteiden valmistaja.
Toiminta perustuu asiakkaiden tarpeiden huomioimiseen laadukkaasti tuote- ja menetelmäsuunnittelussa sekä tuotteiden valmistuksessa. Nykyaikaisena, luotettavana ja joustavana yhteistyökumppanina Sopvalm tarjoaa kattavaa palvelua ideasta valmiiksi tuotteeksi sekä kokonaisiksi järjestelmiksi.
Sopvalm Oy, Maarla Oy sekä Lankarakenne Oy muodostavat yhdessä Maarla-konsernin. Yhtiöiden välinen yhteistyö on tiivistä ja joustavaa, josta myös työntekijät hyötyvät.  Konsernin sisällä siirtymällä yrityksestä toiseen, työntekijät pääsevät oppimaan paljon uusia ja mielenkiintoisia työtehtäviä metallialalta. 

Lue lisää Sopvalm Oy:stä: www.sopvalm.fi

OivaTyö Oy hakee nyt Sopvalm Oy:lle useita METALLIALAN TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin työtehtäviin.

Voisit olla hakemamme uusi vahvistus SopValm Oy:lle jos sinulla on:

  • innokkuutta ja halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi
  • ahkera ja oma-aloitteinen työote
  • rohkeutta alkaa tutustumaan tietokoneohjelmoitujen työvaiheiden saloihin
  • yhteistyötaitoja ja tiimihenkeä
  • ennakkoluuloton asenne työtehtävien ja työpisteen vaihtumiseen konsernin sisällä
  • positiivinen asenne työntekoon
  • sitoutumiskykyä työhön ja työpaikkaan

Sopvalm Oy:ssä työtehtäviisi voisi kuulua esimerkiksi tietokoneohjelmoitu levytyöstökeskustyö ja särmäys sekä kokoonpano- ja lähettämötyöt. 

Työ on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen.  Työ soveltuu mainiosti myös naisille, se ei ole fyysisesti raskasta.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, iltavuoroviikolla on mahdollisuus tehdä viikon työtunnit 4 päivän aikana. Työsuhteessa sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Nykyaikaisena metallialan yrityksenä Sopvalm Oy panostaa työntekijöiden työssä jaksamiseen ja viihtymiseen. Työntekijöiden osaamistason jatkuva kehittäminen, tuotantotilojen siistinä pitäminen ja työturvallisuus ovat esimerkkejä asioista, joilla yritys tuottaa mielekkään työskentely-ympäristön henkilökunnalle ja toisaalta takaa laadukkaiden tuotteiden valmistamisen asiakkaidensa hyväksi.

Lisätietoja työstä saat numeroista 044 4388330 tai 044 4388323 tai spostilla oiva@oivatyo.fi.

Jos mielenkiintosi heräsi metallialan monipuolisia työtehtäviä kohtaan, laita hakemusta tulemaan OivaTyön kotisivujen kautta  www.oivatyo.fi tai suoraan tästä https://oivatyo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=129

Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi