OivaTyö Oy

Puhtaanapidon päällikkö Piispalaan

  • Sijainti Kannonkoski
  • Julkaistu 09.06.2022, 18:00
  • Suljettu 06.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Puhtaanapidon päällikkö Piispalaan

Piispala on Suomen suurin nuorisokeskus! 

Sijainti Kannonkoskella on mitä mainioin keskellä kauneinta Suomea, puhtaan Kivijärven rannalla. Piispalan asiakaskunta koostuu lapsista ja nuorista, urheilijoista, perhe- ja järjestölomalaisista, hyvinvointipäiviin osallistuvista työyhteisöistä, senioreista ja omatoimimatkailijoista. Tuhannet liikkujat, majoittujat ja ruokailijat vuosittain sen kertovat; Piispala on mahtava paikka. Piispalaan tullaan uudelleen! Tutustu Piispalaan: www.piispala.fi

OivaTyö Oy etsii rekrytointitoimeksiantona Piispalaan PUHTAANAPIDON PÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluu puhtaanapitotiimin esihenkilön tehtävät, työntekijöiden työnohjaus ja opastaminen, siivoustyön organisointi, henkilöresurssien seuranta, työvuorolistojen laadinta, siivousaineiden ja välineiden hankinta sekä osallistuminen mahdollisuuksien mukaan siivoustoimen perustyöhön. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu siivous- ja puhtaanapidon kehittämistyö.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa siivousalan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta esihenkilönä toimimisesta sekä siivoustyön johtamisesta. 

Piispalassa on käytössä Hoist Groupin Hotsoft-varausjärjestelmä sekä sen Task Manager-siivoustyön organisointijärjestelmä, joten aikaisempi sähköisten varaus- ja työnorganisointijärjestelmien tuntemus on ehdottomasti hakijan eduksi. Työvuorosuunnitteluun ollaan ottamassa käyttöön TyövuoroVelho-sovellus vuoden 2022 aikana.

Puhtaanapidon päällikön työssä tarvitaan:

  • laaja-alaisen työnkuvan hallitsemista
  • organisointikokemusta; useita päivittäisiä siivouskohteita / useita työntekijöitä
  • joustamis- ja reagointikykyä nopeissa muutostilanteissa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • tiimityöosaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • perus it-taitoja (mm. sähköposti, Office-ohjelmistot)  

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus kunnallisen työehtosopimuksen mukaan + ravintoetu johtokunnan vuosittaisen päätöksen mukaisesti (hakija voi halutessaan esittää palkkatoiveensa hakemuksessaan). Lisäksi Piispala tarjoaa vapaa-ajalle upeat puitteet harrastaa monipuolista liikuntaa. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työtehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote (504/2002, laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä).

Lisätietoja siivoustyön johtajan työtehtävästä saat Piispalan johtajalta Ville Peltoniemeltä p.020 7694302 19.08.2022 saakka sekä  kiinteistöpäällikkö Jarmo Parhialalta p. 044 4388350 20.08 – 05.09.2022 välisenä aikana.

Hakemaan pääset OivaTyön kotisivujen kautta: www.oivatyo.fi / Avoimet työpaikat / Siivoustiimin esihenkilö Piispalaan tai suoraan tästä: https://oivatyo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=184 

Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi