TAIMITARHALLA HOMMIA TARJOLLA!

OivaTyö Oy etsii nyt Fin Forelia Oy Saarijärven taimitarhalle reippaita ja näppäriä taimien pakkaajia syksyn kiireiseen kausisesonkiin.

Fin Forelia Oy on edelläkävijä metsäpuiden taimien tuottamisessa. 100% kotimainen yhtiö tuottaa taimia neljällä taimitarhalla Suomen joka kolkkaan. Yhtiön juuret ylettyvät yli 50 vuoden taakse. Fin Forelia Oy tuottaa vuosittain n. 50 milj. metsäpuun tainta asiakkaitten tarpeisiin. Tarjolla on myös metsäkylvösiemeniä sekä uudistamisen kokonaisratkaisut. Fin Forelia palvelee yhtä lailla alan suuria toimijoita, kuin myös yksittäisiä metsänomistajia.

Haussa on n.8 työntekijää. Pakkauskausi on alustavasti suunniteltu aloitettavaksi viikolla 42-43. Kyseinen kausi kestää arviolta noin 8 viikkoa.

Työ koostuu pääsääntöisesti kuusi- ja mäntytaimien pakkaamisesta kasvatuskennoista pahvilaatikoihin. Työ on fyysistä ja sitä suoritetaan säältä suojassa sisätiloissa (hallilämpötila n.10-15 astetta). Mikäli sinulla on hallussa trukin ja/tai pyöräkoneen ajotaitoa, niin silloin tehtäviisi voidaan sisällyttää myös ajohommaa.

Tuotannossa tehdään työtä kolmella linjalla:

-Meca 2-vuorossa; 06.00–14.00 ja 14.00–22.00
-BCC- ja käsilinjat 1-vuorossa; 07.00–15.30

Arvostamme hakijassa ahkeruutta, itseohjautuvuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Työkokemus ei ole pakollista, työhön opetetaan. Tärkeintä on reipas asenne!

Palkkaukseen sovelletaan Taimitarha-alan työehtosopimusta ja plussana ryhmäurakkaperusteinen tuotantolisä.

Olisitko sinä uusi vahvistus Saarijärven taimitarhan tiimiin?

Laita vapaamuotoinen työhakemus OivaTyön nettisivujen kautta kohdasta avoimet työpaikat -> taimitarhatyöntekijä Fin Forelialle.

Lisätietoja työstä saat:
oiva@oivatyo.fi
Marialta 044 4388323
Heljältä 044 4388330 


Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi