Haemme Sievin tehtaalle:

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA

 

Odotamme soveltuvaa sähköalan koulutusta, sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sähkökuvien lukutaito ja automaatio-osaaminen on tehtävästä suoriutumisen edellytys. Tehtävässä tarvitset englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus sähkö- ja mekaanisesta kokoonpanosta luetaan eduksi. Tehtävässä pääset mukaan kehittämään uutta sähkökokoonpanoa, yhdessä muiden osaajien kanssa.

Arvostamme oma-aloitteista sitoutuvaa otetta työntekoon, huolellisuutta sekä laatuajattelua.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittää itseä ja yhtä Suomen suurinta ohutlevyalan yritystä vieläkin paremmaksi. Pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa.

Lähetä hakemus ja CV oheisen hakupainikkeen kautta 17.12.2021 mennessä.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja:

Perttu Palola
Ojala Group
perttu.palola@ojalagroup.com
+358 50 3736865

THE MEMBERS OF THE LEDEN GROUP

WWW.LEDENGROUP.COM

Osaamisalue:

Ojala Group

Ojala Group, Sievi

Ojala Group on sopimusvalmistuksen edelläkävijä. Meillä on lähes 60 vuoden kokemus vaativista asiakasprojekteista. Asiakkaamme ovat eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajia. Palvelumme kattavat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistuksen, sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut. Ojala-Yhtymä on osana Leden Grouppia.