Oma Säästöpankki

Palveluneuvoja

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 07.08.2022, 0:00
  • Suljettu 26.08.2022, 23:59

Palveluneuvoja

4,5/5* Henkilöstön kokonaistyytyväisyys
*Henkilöstökysely 12/2021

Aika siirtyä uralla eteenpäin?

Hyppää mukaan pohjoismaiden nopeimmin kasvavan pankin matkaan! Haemme uusia osaajia Seinäjoen Keskustan konttoriimme.

 

Palveluneuvoja

 

Olet konttorimme ensihurmaaja pääpalvelupisteellä ja tehtäviisi kuuluvat mm. konttorin neuvonta- ja kassapalvelut sekä henkilöasiakkaiden päivittäisasioinnin palvelut. Odotamme sinulta innostunutta, energistä, rohkeaa ja oma-aloitteista otetta työhön sekä halua tarjota aidosti paikkakunnan parasta palvelua.

Tarjoamme haastavan, itsenäisen ja vakituisen työtehtävän, jossa sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja luoda ura menestyvässä pörssiyhtiössä. Lisäksi saat käyttöösi kilpailukykyiset henkilöstöetumme.

Lisätietoja tehtävästä antaa konttorinjohtaja Nico Warde p. 040 482 4452

Hae 26.8.2022 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Liitä hakemukseesi linkki lyhyeen esittelyvideoon itsestäsi.

OmaSp Seinäjoki Keskusta
Keskustori 3

omasp.fi

Osaamisalue: ,

Oma Säästöpankki

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyytyväisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 160 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 330 asiantuntijan voimin. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Oma Säästöpankilla on lähes 6 miljardin euron tase. Vakavaraisuus on erinomainen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma Säästöpankin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa yhtiön osakkeita. Lähellä ja läsnä omasp.fi