Omnipress Oy

Tuottaja Omnipressin toimitukseen

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 17.05.2023, 10:00
  • Suljettu 05.06.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuottaja Omnipressin toimitukseen

Mediakonserni Keskisuomalainen – Vahvasti valtakunnallinen, aidosti paikallinen  

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100 mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee 5 000 eri alojen ammattilaista. Keskisuomalainen Oyj on listattu Helsingin pörssiin. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä.  Lue lisää osoitteesta www.keskisuomalainen.com

Omnipress on osa mediakonserni Keskisuomalaista.  

 

Etsimme Omnipressin toimitukseen 

TUOTTAJAA  

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen  

 

Oletko sinä etsimämme tuottaja? Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammatti- ja asiakasmedioiden parissa. Intohimosi on hyvät sisällöt niin verkossa kuin printissä. Hallitset digimedian lainalaisuudet ja kokeilet mielelläsi uusia sisältöjen toteutustapoja.  

Toimituksessamme saat käyttää luovaa näkemystäsi, ideoida sisältöjä, briiffata, editoida ja kirjoittaa. Hallitset työssäsi hyvän kielen ja jaksat auttaa siinä myös muita. Saatat olla urasi alkupuolella tai jo hankkinut vankan kokemuksen media-alalla. Osaamisesi ratkaisee, ja saatamme myös räätälöidä työnkuvaa sen mukaan. 

Meillä olet osa media-alan ammattilaisten tiimiä. Pääset työskentelemään niin ammattimedioiden kuin asiakasmedioiden parissa. Omnipressin ammattimedioihin kuuluvat Suomen johtavat ravintola- ja tapahtumamediat Avecmedia.fi, Evento, Aromi ja Shaker. Asiakasmediapuolella asiakkaitamme ovat muun muassa julkisen sektorin edustajat ja oman alansa vaikutusvaltaiset järjestöt.  

Toimituksessa tapaat työkavereita viikoittain työtiloissamme Tikkurilan aseman tuntumassa. Mahdollisuudet etätyöhön ovat hyvät, eli osan viikosta voit tehdä töitä kotoa – tai vaikka mökiltä tai kahvilasta käsin.  

Toivomme sinulta: Hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta. Olet tiimipelaaja, ja projektinhallinnan taitosi ovat hyvät tiukemmankin deadlinen alla. Kokemus tapahtuma-alalta on plussaa.  

Tarjoamme sinulle: Tilaisuuden tehdä merkityksellistä, modernia mediaa muiden osaajien kanssa. Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Lounas- ja liikuntaedun. Toimivan työterveyshuollon ja muut ison konsernin edut. Joustavan työajan.  

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 4.6. mennessä. Aloitamme keskustelut sopivien kandidaattien kanssa jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Outi Tuomivaara pe 19.5. klo 9-11 ja ke 24.5. klo 14-16 numerosta 044 550 5184.  

Omnipress hakee myös toista tuottajaa yhteiskunnallisen median tiimiin. Katso ilmoitus täällä

Osaamisalue: