Seinäjoen koulutuskuntayhtymä

Opettaja, sosiaali- ja terveysala, välinehuoltoala, Seinäjoki (KY/203/2022)

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 12.10.2022, 13:00
  • Suljettu 27.10.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Opettaja, sosiaali- ja terveysala, välinehuoltoala, Seinäjoki (KY/203/2022)

Sedu hakee

sosiaali- ja terveysalalle välinehuoltoalan opettajaa, 1.1.2023 alkaen Seinäjoelle (KY/203/2022)

Tehtävään kuuluu opetusta välinehuoltoalan perustutkinnossa ja mahdollisesti myös suunhoidon osaamisalalla.

Mitä saat?

Sedussa pääset työskentelemään innovatiivisessa ympäristössä nuorten ja aikuisten kanssa. Yhteistyö kollegojen ja työelämän kanssa tarjoaa sinulle näköalapaikan alan kehittymiseen. Sedu tukee kehittymistäsi koulutuksella. Sedu tarjoaa ison työnantajan monet edut, mm. toimivan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukaisesti 

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, tai
  • soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden käytännön työkokemus korkeakoulututkintoa vastaavissa sosiaali- ja terveysalan tehtävissä, sekä 
  • opettajan pedagogiset opinnot. 

Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virkaan ottaa määräajaksi epäpätevä. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Mitä Sedu edellyttää?

Edellytämme monipuolista kokemusta välinehuoltoalalla työskentelystä, ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä.

Sinulle eduksi

Arvostamme suunhoidon osaamista sekä taitoa opettaa englannin kielellä.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Oppimispalvelut, Sedu Seinäjoki, Suupohjantie. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C mukaisesti. Opettajan työaika määräytyy opetustarpeen mukaan ja on vuosityöajassa vähintään 1500 työtuntia vuodessa. Työaika määritellään työaikasuunnitelman laatimisen yhteydessä työvuosittain. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat vararehtori Hellevi Lassila, puh. 040 830 4255 ja koulutuspäällikkö Kirsi Vuorenmaa, puh. 040 830 4257.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 27.10.2022 klo 15:00 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat. Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi.

Osaamisalue:

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä

Sedu on yli 5000 päätoimisen opiskelijan ja 600 tekijän oppilaitos. Vuosittain tutkinnon suorittaa yli 2000 osaajaa.