Hesburger

Vuoropäällikkö, Hesburger Kouvola, Kouvola

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 12.10.2022, 16:00
  • Suljettu 27.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vuoropäällikkö, Hesburger Kouvola, Kouvola

Hesburger Kouvola keskusta etsii nyt vuoropäällikköä osa-aikaiseen työsuhteeseen

Työtunteja on tarjolla 90 h / 3 vko, mutta voimme yhdessä neuvotella tunnit sinulle sopiviksi. Tukenasi sinulla on meidän ravintolamme koko iloinen tiimi. Siksi odotammekin myös sinulta positiivista asennetta ja yhteishenkeä. Nälkä oppia uutta ja rohkeus haastaa itseäsi iloisiin asiakaskohtaamisiin aina vain uudelleen, on majoneesin makuinen valttikortti. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Huomioithan, että palvelemme asiakkaita myös viikonloppuöissä.

Vuoropäällikkönä vastaat yhdessä esihenkilötiimin kanssa ravintolan toiminnasta ja tuloksesta. Iloisella asenteella yhdessä tiimisi kanssa varmistatte asiakkaidemme erinomaisen palvelukokemuksen. Yhdessä esihenkilöiden kanssa kehität sekä omaa, että tiimisi osaamista. 

Olet tehokas organisoija ja osaat jakaa vastuuta myös muille tiimiläisillesi. Sinulla tulee olla ymmärrystä yksikkösi taloudellisista tunnusluvuista ja toivomme sinun kykenevän myös itsenäiseen työskentelyyn. 

Odotamme sinulta aiempaa esimieskokemusta ravintola-alalta. Tukena työssäsi sinulla on ravintolapäällikkö sekä vahva ketjuorganisaatio.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista esimerkiksi IPA-palkinnoilla. Kuulet tästä ja muista henkilöstöeduistamme lisää työhaastattelussa.

Voit kurkistaa täältä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin 

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytähän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! 

Lisätiedot: ravintolapäällikkö Aino Villikka, aino.villikka@hesburger.fi, Hesburger Kouvola 044 480 9299

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2021 verollinen myynti Suomessa oli 234 miljoonaa euroa ja ulkomailla 126 miljoonaa euroa.

Osaamisalue: