Haemme Kotkaan vakinaiseen työsuhteeseen innostuvaa, innostavaa ja haasteista syttyvää asiakkuuspäällikköä pelaaja-valmentajaksi.

 

Etsimme sinua innostava

tiiminvetäjä

 

johtamaan tuloksellisesti ja pankin strategian mukaisesti Kotkan Kaikki hoituu -tiimin myyntiä ja tiimin päivittäistä arkea. Toimit lähiesimiehenä moniosaajatiimille ja johtamisfilosofiasi on johtaa esimerkillä ja tehdä tiimiläisistäsi tähtiä. Raivaat esteitä onnistumisen tieltä etkä lannistu haastavissakaan tilanteissa.

Tiimisi koostuu rahoitusalan ammattilaisista, jotka huolehtivat, että asiakkaidemme rahoitustarpeet, vaurastuminen, oman taloutensa turvaaminen sekä arjen pankkiasiat hoituvat mahdollisimman vaivattomasti. Parhaan työntekijäkokemuksen varmistamiseksi otat tiimiläiset vahvasti mukaan toiminnan kehittämiseen ja tuet rohkeaa kokeilukulttuuria.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Kanssamme olet edelläkävijöiden joukossa toimialamme kehityksessä. Tehtävä on vakituinen.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja viestintäjohtaja Susanne Vesala, puh. 040 738 6059.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.12.2018 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten ethän jätä hakemustasi viime tippaan.

Yhdessä hyvä tulee.

OP Kymenlaakso

 

Osaamisalue:

OP Kymenlaakso

OP Kymenlaakso on OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki ja palvelemme asiakkaitamme Haminassa, Kotkassa sekä Kouvolassa. Luomme 102 000 asiakkaallemme ja koko maakunnallemme menestystä 130 asiantuntijan voimin. Kehitämme pankkiamme iloisessa ja reippaassa ilmapiirissä omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja koko maakuntamme hyväksi.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.