Tampereen AMK

Vahtimestari, TAMKin Pääkampus

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 01.12.2022, 8:00
  • Suljettu 12.12.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vahtimestari, TAMKin Pääkampus

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) ja Tampereen yliopisto muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. TAMK työelämäkorkeakouluna vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Olemme Suomen toiseksi suurin ja vetovoimaisin ammattikorkeakoulu.

Lue lisää: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/korkeakouluyhteiso-tyonantajana/tampereen-ammattikorkeakoulu-tyonantajana

Tampereen ammattikorkeakoulun Tila- ja kiinteistöpalvelut tuottaa vahtimestaripalvelut Tampereen korkeakouluyhteisölle (Tampereen yliopisto ja TAMK).

Haemme Tampereen ammattikorkeakoulun Pääkampukselle

Vahtimestaria 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa olevaan ja toivomme mahdollisuutta aloittaa tehtävässä 9.1.2023 tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

Vahtimestarin tehtävä

Vahtimestarin tehtävä sijoittuu Tampereen korkeakouluyhteisön Tila- ja kiinteistöpalveluihin Käyttäjäpalveluiden palvelualueelle. Vahtimestarin tehtävään kuuluvat erilaiset kuljetukset, kalustesiirrot, kalusteasennukset sekä postitukseen ja jätehuoltoon liittyvät tehtävät. Työhön kuuluvat lamppujen vaihdot korkeakouluyhteisön tiloissa ja muut pienet korjaus ja ylläpitotehtävät, av-laitteiden lähituki henkilökunnalle sekä muut erikseen annetut tila- ja kiinteistöpalveluiden tehtävät. Vahtimestarit osallistuvat myös infotiskiltä annettavaan asiakaspalveluun.

Tiimimme palvelee asiakkaitaan tinkimättömällä palveluasenteella. Pääset osaksi tekevää ja mukavaa porukkaa, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Vahtimestaritehtävässä työskentelet sekä itsenäisesti että vahtimestaritiimin kanssa.  

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, valmiutta ottaa haltuun ja käyttää erilaisia työssä tarvittavia järjestelmiä sekä kykyä sopeutua joustavasti muutoksiin aikatauluissa ja päivittäisissä tehtävissä. Lisäksi työ edellyttää vuorovaikutustaitoja ja kommunikointia myös englannin kielellä. 

Työvuorosi sijoittuvat arkipäiviin maanantaista lauantaihin klo 7.00–21 välille. Työvuorot kiertävät 4 viikon välein. Joka neljäs viikko työpäiväksi tulee lauantai. Iltavuorossa työaika on klo 13.00–21.00 ja lauantaina klo 8.00–16.00. 

Työskentely-ympäristö yhdessä Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista korkeakouluyhteisöistä on motivoiva ja tarjoaa myös mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. 

Edellytämme
 
Tämä tehtävä sopii sinulle, joka olet toimeen tarttuva ja asiakaspalvelutaitoinen käytännön tekijä. Edellytämme sinulta vahtimestarin tutkintoa tai työkokemusta vahtimestarin tehtävistä tai vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortti. Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot ovat hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi välttämättömiä. Odotamme sinulta joustavaa asennetta muuttuviin tilanteisiin ja kykyä toimia rauhallisesti myös silloin, kun tehtäviä on paljon. Nopea järjestelmien omaksumiskyky on avuksesi tehtävässä.

Tarjoamme
 
Toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen. 

Muuta huomioitavaa

Tehtävään sovelletaan työsopimuslain mukaista 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Sivistan yksityisen opetusalan palkkausjärjestelmän mukaan.    

Lisätietoja antavat

Vastaava vahtimestari Lauri Turunen, lauri.turunen@tuni.fi, p. 040 8490 458, puhelimitse tavoitettavissa pe 2.12. klo 12–13, ma 5.12. klo 12–13 sekä ke 7.12. klo 9–10

Palvelupäällikkö Saana Raatikainen, saana.raatikainen@tuni.fi, p. 050 3055 727, puhelimitse tavoitettavissa pe 2.12. klo 9–10 sekä pe 9.12. klo 13–14.

Toivoisimme, että jättäisit itsestäsi myös esittelyvideon hakemuksen lopussa olevan Recright videotyökalun kautta.

Hae tehtävää viimeistään 11.12.2022. 

Osaamisalue: