Kårkulla samkommun

Vårdare till Bennäs serviceenhet i Pedersöre (1487)

  • Sijainti Pedersören kunta
  • Julkaistu 30.11.2022, 14:00
  • Suljettu 16.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vårdare till Bennäs serviceenhet i Pedersöre (1487)

Kårkulla samkommun rekryterar

Vid årsskiftet 2022-2023 kommer Kårkulla samkommun att  byta till välfärdsområdet. 

EN VÅRDARE (1058)

 I deltid (21h/vecka) till Bennäs serviceenhet/dagverksamhet i Pedersöre. Arbetet inleds 27.12.2022 eller enligt överenskommelse. 

Vid dagverksamheten jobbar servicetagarna med olika arbetsuppgifter enligt årstid, bland annat med vedarbete, gräsklippning, snöröjning, trädgårdsodling och en del hantverk.  Vi tillverkar även produkter till försäljning. Man jobbar i små grupper där man handleder servicetagarna till meningsfull sysselsättning och arbetsverksamhet, grupperna finns i olika verksamhetsutrymmen på området.

Jobbet är utmanande och omväxlande och det förutsätter att man är kreativ och kan använda små maskiner, köra bil och traktorgräsklippare. Dagverksamhetens personal har samarbete med boenden, och jobbar en del timmar på boendet dagtid.

Du arbetar utgående från ett socialpedagogiskt- och personcentrerat arbetssätt. Viktiga värderingar som styr vårt arbetssätt är servicetagarnas delaktighet, självbestämmande och valfrihet.

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. Läs mera om behörighetsvillkoren under följande länk: http://www.karkulla.fi/assets/behorighetsvillkor.p…

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet SH (2311,02 €) och anställningen inleds med prövotid. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016) och ett utdrag ur straffregistret (om man i väsentlig grad arbetar med barn). Den valda bör uppvisa ett läkarintyg över sin hälsa.

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till Regionchef  Ann-Catrine Vuolle och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem. Ansökan kan även sändas per post till Expertteamet i Norra Österbotten, Stationsvägen 1, vån 2, 68600 Jakobstad. Närmare information ger Enhetschef Ann-Sofie Liljekvist, tfn 0247 431 364, aliljekv@karkulla.fi. Vi vill ha din ansökan senast den 15.12.2022.

Vill du har mer information, så kontakta enhetschef Ann-Sofie Liljekvist, tfn 0247 431 364, ann-sofie.liljekvist@karkulla.fi

Organisationsbeskrivning:

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

01.12.2022

Sökord: vårdbranschen, hoitoala, hoitaja, lähihoitaja

Osaamisalue: