Meyer Turku Oy

Systeemi-insinööri, vaihtoehtoiset polttoaineet

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 28.10.2022, 1:00
  • Suljettu 21.11.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Systeemi-insinööri, vaihtoehtoiset polttoaineet

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt Systeemi-insinööriä (vaihtoehtoiset polttoaineet).

Mitä systeemi-insinöörin tehtäviin kuuluu?

Tehtävässäsi toimit LNG- ja metanolijärjestelmien pääsuunnittelijana. 

Suunnittelutyön lisäksi tehtäviisi kuuluu laitehankintojen tekninen koordinointi yhdessä laitetoimittajien ja telakan hankintaorganisaation kanssa.

Kyseessä on laaja-alainen tehtävä, joka on yhdistelmä suunnittelua, projektinhallintaa ja käytännön laivanrakennusta, sillä olet tiiviisti mukana myös järjestelmien käyttöönotossa ja testauksessa. Systeemi-insinöörinä osallistut laivaprojektin toteutukseen aina konseptivaiheesta laivan takuuajan päättymiseen saakka. 

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässäsi vastaat monimutkaisesta järjestelmäkokonaisuudesta, joten edellytämme sinulta hyvää aloite- ja ongelmanratkaisukykyä, sekä kykyä oman työsi itsenäiseen organisointiin. Hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat tehtävän kannalta oleellisia, sillä toimit työssäsi useiden eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta esimerkiksi konetekniikasta, laivatekniikasta, energiatekniikasta tai LVI-tekniikasta. 

Hyvät IT-taidot ja perustiedot suunnittelujärjestelmistä (esim. Autocad, Catia tai Cadmatic P&ID) ovat edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseksi. 

Katsomme kokemuksen prosessitekniikasta tai koneisto- ja LVI-järjestelmien suunnittelusta eduksi, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Meidän joukossamme kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Huomioithan, että edellytämme valitulta henkilöltä hyväksyttyä huumausainetestiä sekä terveystarkastuksessa todettua sopivuutta työsuhteen tehtäviin.

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun ryhmäpäällikkö Arttu Stenberg, puh. 044 554 4011, email Arttu.Stenberg@meyerturku.fi.

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Osaamisalue: