Securitas Oy

Vuoroesimies Jyväskylän alueelle

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 28.10.2022, 16:00
  • Suljettu 14.11.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vuoroesimies Jyväskylän alueelle

Pidämme haasteista. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vuoroesimiestä päivävuoroon

Vuoroesimies vastaa vuoronsa aikana operatiivisesta työnjohtamisesta sekä toimii yksikön henkilöstön ja asiakkaiden yhteyshenkilönä. Vuoroesimiehen tehtäviin kuuluu myös työvuorojärjestelyt pääasiassa toimistotyöajan ulkopuolella sekä tiivis yhteistyö hälytyskeskuksen kanssa. Päiväaikainen vuoroesimies avustaa toimistoa operatiivisissa työtehtävissä ja muissa työnantajan määräämissä työtehtävissä.

Vuoroesimiehen työ painottuu 12 tunnin mittaisiin päivävuoroihin, mutta työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös yöaikaan ja viikonloppuisin. 

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa turvallisuusalan asiantuntijuutta, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä esimiesvalmiuksia. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavasta  turvallisuusalan työtehtävästä sekä teknisten turvallisuusjärjestelmien tuntemusta. 

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia sekä ajokorttia.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän esimiesroolissa sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Mukaan voit liittää myös CV:n.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Osaamisalue: