Oral Hammaslääkärit Oyj

Hammaslääkäri, Oral Jyväskylä Väinönkatu

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 11.08.2022, 11:45
  • Suljettu 31.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hammaslääkäri, Oral Jyväskylä Väinönkatu

Haemme Oral Jyväskylän väinönkadun hammasklinikallemme 

 kokoaikaista hammaslääkäriä

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?

Meillä Oralissa työskentelee yli 1600 alan huippuammattilaista ja palvelemme lähes 70 toimipisteessä ympäri Suomea. Tarjoamme kaikki suun terveyden palvelut saman katon alta, joten asiantuntijana pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti sekä saat käyttöösi alan laadukkaimmat tuotteet ja laitteet. Työskentelysi tukena toimii siis laaja ja kokenut kollegaverkosto. 

Haluat olla osana huipputiimiämme?

Väinönkadun hammaslääkäriasemamme ammattitaitoiseen henkilökuntaan kuuluu yleishammaslääkäreiden lisäksi myös suu- ja leukakirurgi sekä protetiikan erikoishammaslääkärit. Seitsemän hoitohuoneen klinikkamme on juuri remontoitu, ja tilojen toimivuuteen sekä viihtyvyyteen on panostettu erityisen paljon. Meillä viihtyvän niin työntekijät sekä asiakkaat.  

Voit olla urasi alussa tai kokenut konkari, sillä asenne ratkaisee!

Työtunteja on tarjolla osa- tai kokoaikaisesti viitenä päivänä viikossa. Nyt onkin siis oiva tilaisuus päästä kiinni privaattitoimintaan, jossa asiakasvirta on taattu. Mielenkiintoisen urapolun lisäksi tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen sekä koulutusmyönteisen työympäristön. Tarjolla on siis työpaikka vertaansa vaille. Meillä voit työskennellä ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteisena, sinä päätät. 

Ollaan pian yhteydessä! 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Liiketoimintapäällikkö Heidi Viitamaa, 0452179787 

Oral Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava ketju, jossa työskentelee yli 1 600 alan ammattilaista 70 toimipisteessä ympäri Suomea. Olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, jossa työntekijöiden hyvinvointia tuetaan vahvasti ja työssä viihtymiseen panostetaan. Toimimme osana kansainvälistä Colosseum Dental Groupia, jonka lopullisena edunsaajana on lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti tukeva hyväntekeväisyyssäätiö. 

 

 Tutustu meihin tarkemmin alla olevista linkeistä: 

Urasivumme  

Great Place to Work -sertifiointisivumme 

 

 

Osaamisalue:

Oral Hammaslääkärit Oyj

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj on monipuolisia hammasterveydenhuollon palveluja tuottava julkinen osakeyhtiö, joka on listattu NASDAQOMX Helsingissä. www.oral.fi