Haemme 

palveluneuvojaa Oral Hyvinkään toimipisteeseen

 kutsutaan töihin tarvittaessa työsuhteeseen.

 Työtehtäviisi kuuluvat hammaslääkäriaseman vastaanotolla tapahtuva asiakaspalvelu, ajanvaraus, laskutus ja toimistotyötehtävät. Työ on monipuolinen ja siinä menestyminen vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työ sisältää erilaisia asiakaspalvelutilanteita, joihin toivomme nopeaa reagointia ja positiivista asennetta.

 Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä on eduksi.

 Saat työhösi laadukkaan perehdytyksen sekä tuemme osaamistasi ja kehittymistäsi laajalla koulutustarjonnalla. Kanssasi työskentelee ammattitaitoinen ja iloinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia lukuisten työsuhde-etujen kautta.

Oralissa noudatetaan terveyspalvelualan työehtosopimusta.

 Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää suojaa. 

Paikka täytetään heti sopivan löytyessä Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Ojaniemi, p:0505662085, mari.ojaniemi@oral.fi 

Oral Hammaslääkärit Oyj on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava ketju. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 123 miljoonaa euroa. Oral toimii yli 60 toimipisteessä ympäri Suomea ja yhtiössä työskentelee yli 1600 alan ammattilaista. Konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy. Oral Hammaslääkärit Oyj:n omistaa Colosseum Dental Group, jolla on yli 300 hammashoitopalveluiden toimipistettä kahdeksassa eri maassa. Colosseum Dentalin taustalla toimii edunsaajana kansainvälinen Jacobs Foundation -hyväntekeväisyyssäätiö, joka tukee lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti.

Osaamisalue:

Oral Hammaslääkärit Oyj

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj on monipuolisia hammasterveydenhuollon palveluja tuottava julkinen osakeyhtiö, joka on listattu NASDAQOMX Helsingissä. www.oral.fi