Oral Hammaslääkärit Oyj

Palveluneuvoja, Oral Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.08.2022, 10:20
  • Suljettu 26.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluneuvoja, Oral Vantaa

Etsimme Vantaan kasvavaan tiimimme 

kahta palveluneuvojaa

vakituiseen, kokoaikaiseen (38,25 h/vko) tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. 

Palveluneuvojana tehtäviisi kuuluu klinikan vastaanotolla asiakaspalvelu, ajanvaraus, laskutus sekä monipuolisesti erilaisia toimistotyötehtäviä. Olet monialaisen työyhteisön tärkeä tukipilari, jolla ei mene sormi suuhun kiireenkään keskellä. 

Menestyt tässä työssä, kun sinulla on positiivinen asenne, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englanniksi. Haluat tehdä parhaasi työn laadun, asiakkaan ja työyhteisön hyväksi. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä vaikkapa terveydenhoidon tai ravitsemuksen alalta on eduksi. 

Työ on itsenäistä asiakaspalvelutyötä hammaslääkärivastaanoton palvelupisteellä. Sinulla on mahdollisuus organisoida työtehtäväsi työvuorojen sisällä joustavasti. Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuoroissa. Iltavuoroja on noin 1-2/viikko. Perehdytys työtehtäviin järjestetään työsuhteen aluksi ja lisäperehdytystä järjestetään tarvittaessa. Pääasiallisina työntekopaikkoina toimii Vantaan kaikki vastaanotot.

Meistä saat luotettavan arjen kumppanin, iloisen työyhteisön tueksesi ja ammattitaitoista tekemisen meininkiä! Arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia ja tarjoamme sinulle muun muassa kattavat kulttuuri- ja liikuntaedut sekä laajan työterveyshuollon. Saat työhösi laadukkaan, sinulle räätälöidyn perehdytyksen ja tuemme osaamistasi sekä kehittymistäsi laajalla koulutustarjonnalla. Noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää suojaa.

Tervetuloa meidän työkaveriksemme! 

Kysy rohkeasti lisää. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Terveisin, Kirsi Härkönen puh. 044 576 8311, kirsi.harkonen@oral.fi & Minna Tuppurainen puh. 050 353 6293, minna.tuppurainen@oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava ketju, jossa työskentelee yli 1 600 alan ammattilaista 70 toimipisteessä ympäri Suomea. Olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, jossa työntekijöiden hyvinvointia tuetaan vahvasti ja työssä viihtymiseen panostetaan. Toimimme osana kansainvälistä Colosseum Dental Groupia, jonka lopullisena edunsaajana on lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti tukeva hyväntekeväisyyssäätiö. 

 

Tutustu meihin tarkemmin alla olevista linkeistä: 

Urasivumme  

Great Place to Work -sertifiointisivumme 

 

Osaamisalue:

Oral Hammaslääkärit Oyj

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj on monipuolisia hammasterveydenhuollon palveluja tuottava julkinen osakeyhtiö, joka on listattu NASDAQOMX Helsingissä. www.oral.fi