ETSIMÄMME henkilö toimii tuotannonsuunnittelijana Rauman tehtaalla. Tehtävät sisältävät tuotannonsuunnittelua sekä kehitystyötä yhteistyössä esimiesten ja prosessia tukevien sidosryhmien kanssa.  

EDELLYTÄMME valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulu-/opistotutkintoa ja työkokemusta teollisesta tuotantoympäristöstä. Eduksi katsomme kokemuksen tuotannonsuunnittelusta ja LEAN-periaatteiden soveltamisesta. Järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot edesauttavat tehtävissä menestymiseen. Tehtävät edellyttävät hyvää englannin ja suomen kielen sekä IT- taitoja. 

TARJOAMME innovatiivisen ja tavoitelähtöisen työskentely-ympäristön yrityksessä, jonka strategia sekä pitkän ajan tavoitteet ovat selkeät.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa Production Scheduling Manager Jukka Heikkinen parhaiten 25.9.2020 klo 13-15 tai 28.9. klo 13-15 puh. 050 562 5608. 

Hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 28.9.2020 mennessä www.oras.com sivuston kautta. Lisätietoja yrityksestä saat sivuiltamme www.oras.com.

Osaamisalue:

Oras Oy

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Raumalla ja tehtaat sijaitsevat Raumalla, Saksan Burglengenfeldissä, T?ekin Kralovicessa ja Puolan Olesnossa. Konserni toimii 20 markkinalla oman henkilöstön voimin. Oras Groupin vuoden 2015 liikevaihto oli 245 miljoonaa euroa ja tilikauden lopussa konserni työllisti 1370 henkilöä.