ETSIMÄMME henkilö kehittää ja vastaa Rauman tehtaan hiontakiillotusosaston tuottavuudesta, laadusta sekä työturvallisuudesta.

EDELLYTÄMME tuotantoesimieheltä tehtävään soveltuvaa tekniikan korkeakoulu-/opisto-
tutkintoa, kokonaisymmärrystä teollisuuden avainluvuista sekä työkokemusta esimiestyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä henkilöstö-, vuorovaikutus- ja IT-taitoja sekä hyvää englannin ja suomen kielen taitoa.Eduksi katsomme työskentelyn automaatio- ja Lean-projekteissa yhteistyössä henkilöstön kanssa.

TARJOAMME innovatiivisen ja tavoitelähtöisen työskentely-ympäristön yrityksessä, jonka strategia sekä pitkän ajan tavoitteet ovat selkeät.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa
Supervisor, Brass Products Matti Maantila 22.5. ja 24.5. klo 13 – 15.00 puh. +358 2 8316 372.
Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 26.5.2019 mennessä www.oras.com sivuston kautta. Lisätietoja yrityksestä saat sivuiltammewww.oras.com.

Osaamisalue:

Oras Oy

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Raumalla ja tehtaat sijaitsevat Raumalla, Saksan Burglengenfeldissä, Tsekin Kralovicessa ja Puolan Olesnossa. Konserni toimii 20 markkinalla oman henkilöstön voimin. Oras Groupin vuoden 2015 liikevaihto oli 245 miljoonaa euroa ja tilikauden lopussa konserni työllisti 1370 henkilöä.