Laborantti

 

Etsimme laboranttia Espoon toimipisteelle!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn modernissa laboratoriossa sekä mahdollisuuden kehittyä laborantin tehtävässä. Saamme sinut osaksi Suomen johtavaa lääkealan yritystä joka toimii globaalisti. Onnistumme, kohtaamme haasteet ja opimme yhdessä!

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluu lääkeaineiden sekä niiden raaka-aineiden ja välivaiheiden analysointia muun muassa nykyaikaisilla, monipuolisilla HPLC ja GC analyysimenetelmillä sekä muilla kemiallisilla analyysimenetelmillä. Osallistut analyysimenetelmien testaukseen ja validointeihin yhteistyössä kemistien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laboratorion yleisen GMP-tason ylläpitämiseen liittyvien tehtävien suorittaminen. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Lisätietoja

Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta 25.8 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Koli 050 966 5283, Kaisa.Koli@fermion.fi, ti 13.8. klo 8–9, pe 16.8. klo 8–9 ja ma 19.8. klo 16–17.

Lisätietoja kaikista avoimista tehtävistä löydät kotisivuiltamme https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/.

Osaamisalue:

Orion

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Orionin liikevaihto vuonna 2018 oli 977 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 200 henkilöä. Orionin A-ja B-osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.