Nyt haemme OSTP Finlandille Pietarsaareen sinua

ACCOUNTANT

 

Vastuullesi kuuluu OSTP yhtiöiden juoksevan kirjanpidon hoitaminen ja tilinpäätösten laatiminen. Avustat myös konsernitilinpäätöksen laatimisessa ja Credit Control ja Treasury -toiminnossa. Tehtävässä hoidat myyntireskontraa sekä kuukausittaista että vuosittaista viranomaisraportointia. Lisäksi olet mukana kehittämässä yrityksen sisäistä raportointia, taloushallinnon prosesseja sekä järjestelmiä, jotta ne vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita. 

Jotta menestyt tässä työssä, tulee sinulla olla tehtävään sopiva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä suomen, ruotsin ja englannin sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito. Olet yhteistyökykyinen ja omaat positiivisen ja kehityskeskeisen asenteen. Viihdyt niin rutiinien kuin kehitystehtävien parissa ja tehtäviisi luontaisesti kuuluu aikasidonnaisuus. Olet luonteeltasi tarkka ja luotettava.

LUE LISÄÄ WWW.WASATALENT.FI

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tuija Koski 050 306 5587, tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi ja cv:si oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 25.10.2021.

OSTP

Osaamisalue:

OSTP Finland Oy Ab

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien valmistajia. Tuotteitamme käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, päämarkkinoidemme sijaitessa Skandinaviassa ja Euroopassa. Tärkeitä kulmakiviä toiminnassamme ovat paras mahdollinen turvallisuus ja laatu, optimoitu tuotanto ja tuotannonsuunnittelu, logistinen osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Sitoutunut henkilöstö on meidän tärkein omaisuutemme ja siksi meille on tärkeä jatkuvasti kehittää henkilöstöämme ja johtamistamme. Liikevaihtomme on noin 120 MEUR ja henkilöstömäärä on noin 240.