Folkhälsan Välfärd Ab

Handledare till familjerehabilitering och skyddshem i Mjölbolsta

  • Sijainti Högben
  • Julkaistu 25.05.2022, 14:00
  • Suljettu 23.06.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Handledare till familjerehabilitering och skyddshem i Mjölbolsta

Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation grundad 1921. Hos Folkhälsan arbetar omkring 1 500 personer och i Folkhälsans lokalföreningar finns sammanlagt omkring 19 000 medlemmar. Vi jobbar för ett samhälle där hälsa och livskvalitet sätts i centrum. Villa Familia har fått diplom för hälsofrämjande barnskydd.

Villa Familia är en barnskyddsenhet, var vi har skyddshem, familjerehabiliteringsenhet samt mottagnings- och barnhem till 0-17 åringar. Vi söker en handledare till familjerehabilitering- och skyddshemmet i Mjölbolsta. Arbetet är treskiftsarbete. Tjänsten är tillsvidare/fast. Enligt överenskommelse kan tjänsten besättas som heltid eller deltidstjänst. Arbetet börjar enligt överenskommelse, gärna så snabbt som möjligt. Behörighetskrav är YH-examen inom social- eller hälsovård (t.ex. socionom, ergoterapeut, fysioterapeut, sjukskötare).

Vi förutsätter god samarbetsförmåga, kunskap i svenska och finska samt intresse för att utveckla verksamheten. Erfarenhet av krisarbete inom våld i nära relationer, psykvårds- och rusmedelsarbete samt familjeutvärderings- och rehabiliteringsarbete  ses som merit. Körkort är nödvändigt.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen samt bl.a. Folkhälsans personalförmåner, företagshälsovård, Må bra-verksamhet, arbetshandledning, fortbildning samt en trevlig och inspirerande arbetsgemenskap.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002) och ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (48§ och 48a§). Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.
 
På frågor svarar enhetschef Marjaana Piispa, tfn 050 305 7959, e-post marjaana.piispa@folkhalsan.fi
 
Sänd vänligen din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret senast 22.6.2022, via e-post eller per post till adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Villa Familia, Högbensvägen 36, 10350 Mjölbolsta. 

Osaamisalue: