Kuuletko Novellen kutsuvan poreilun? Hartwallin Novelle on ainutlaatuinen ja elämänmakuinen juoma janoon, hyvinvointiin ja ruoan kyytipojaksi. Jos haluat mukaan kirjoittamaan ja kertomaan sen tarinaa, tilaisuutesi on koittanut! 

Haemme Suomen virkistävimpään markkinointitiimiin janoista

JUNIOR TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtävässä toimit markkinointipäällikön tukena Novelle-brändin kehittämisessä ja markkinoinnissa. Saat vastuullesi omia kokonaisuuksia sosiaalisesta mediasta tapahtumiin, ja osana tiimiä tulet tuottamaan mieleenjääviä markkinointi- ja viestintätoimenpiteitä eri kanaviin. Pääset pohtimaan, miten Novelle tuodaan osaksi kaikkien suomalaisten elämää. Lisäksi tulet toteuttamaan omia ideoitasi, joita odotamme innolla kuulevamme. Kannustamme oma-aloitteisuuteen, mitä ikinä tahdotkin kehittää.

Novellen junior tuotepäällikön työpiste sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä. Työskentelet osana tiimiä, joka selvityksemme mukaan aiheuttaa erinomaista työhyvinvointia jäsenilleen. Teet tiivistä yhteistyötä myös mainos-, media-, viestintä- ja tapahtumakumppaneidemme kanssa.  

Me toivomme sinulta

 • kokemusta kuluttajabrändien markkinoinnista

 • kaupallista tai muuten kolahtavaa korkeakoulututkintoa

 • pullokaupalla rakkautta dataa hyödyntävään luovaan työhön

 • soljuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 • raikkaita ajatuksia digimarkkinoinnista

 • rohkeutta tarttua suuriinkin kokonaisuuksiin

Me tarjoamme sinulle

 • työpaikan, jossa lasi on aina puoliksi täynnä ja etikettiin kuuluu yhdessä oppiminen ja kokeileminen 

 • monipuolisen ja inspiroivan työn, joka on keskeisessä osassa Hartwallin liiketoimintaa

 • mahdollisuuden kehittää sekä brändiä että itseäsi intohimoisesti 

 • tutkitusti keskimääräistä virkistävämmän työyhteisön, jossa energiaa tuovat kollegat, uuden oppiminen, joustavuus ja tervehenkisyys 

 • ilahduttavat työsuhde-edut – miltä kuulostavat esimerkiksi festariliput tai korillinen omavalintaista juomaa kuukausittain?

Jos tunnistit kuvailusta itsesi, saatat olla etsimämme toiminnan ihminen. Lähde mukaan hakuun ja saatat päätyä poikkeuksellisen virkistävään työhaastatteluun maailmanpyörän kyydissä. 

Mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin vastaa markkinointipäällikkö Hanna Seppälä, p. 050 398 1153, 23.8. klo 14.00-15.00 ja 28.8. klo 10.00-11.00. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään su 1.9. sähköisen hakulomakkeemme kautta. Viimeiset haastattelut järjestetään 25.9. ja 1.10. SkyWheel Helsinki -maailmanpyörässä, minkä jälkeen ilmoitamme hakijoille valinnoista.

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.

Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamomme Karijoella ja pääkonttorimme Helsingissä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen siitä, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä. www.hartwall.fi

Osaamisalue: